Microsoft suosittelee poistamaan uusimman Windows-päivityksen

Kirjoittaja Manu Pitkänen, | Kommentteja (6)

Microsoft suosittelee poistamaan uusimman Windows-päivityksen
Microsoft suosittelee viime viikolla julkaistun MS14-045-nimisen päivityksen poistamista varotoimenpiteenä mahdollisesti eteen tulevien ongelmien välttämiseksi. Joillakin käyttäjillä tietokone käynnistyy siniseen virheilmoitukseen (ns. BSoD). Microsoftin tukipalstalla käytävän keskustelun mukaan ongelmia on sattunut erityisesti 64-bittisissä Windows 7 -järjestelmissä.

Microsoft on ottanut ongelmia aiheuttaneen päivityksen pois jakelusta ja suosittelee päivityksen asentaneita käyttäjiä poistamaan sen. Ohjeet päivityksen poistamiseen löytyvät täältä.

Viime aikoina Microsoftin julkaisemat päivitykset ovat aiheuttaneet vakavia ongelmia muutamaan otteeseen. Keväällä 2013 Microsoft suositteli poistamaan julkaisemansa päivityksen BSOD-ongelmien takia ja syksyllä Officen käyttäjiä kehotettiin useaan kertaan asentamaan päivityksiä, jotka löytyivät jo järjestelmästä. Windows 8.1 RT -päivitys aiheutti BSOD-ongelmia Surface-tableteissa viime syksynä.

Hardware.fi päivän diilit sähköpostiisi!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat aina tiedon, kun löydämme jonkin huikean tarjouksen nettiä selatessamme:

6 kommenttia

Bodomed
Bodomed
Puhumuttakaan siitä 8.1 päivityksestä joka formatoi kiintolevyt täysin ja tuli teksti että ei löydy boot asemaa. Ei onneks kyrsinyt parin vuoden tiedostot, toissella kiintolevyllä. Meni sitten niin ihan kaikki eikä ollut sen kummempia varmuuskopioita. No onneks opin siitä virheestä.

Aina saa olla kyllä tosi tarkkana kun näitä asentaa. Melkein joutuu tekemään varmuuskopiot levyistä. Jos on yhtään isompi päivitys.


_-Jaska-_
_-Jaska-_
Itsellä taas ei ole ollut tähän päivään mennessä ongelmia minkään Windows päivityksen kanssa, vaikka "jo" 98:sta asti käyttänytkin (nyt käytössä 8.1 Update). Ainoita minkä kanssa on joskus ollut ongelmia ovat Windows Updatesta tulevat Intelin piirisarjan päivityksen, jotka eivät aina tahdo toimia, mutta eivät ne kuitenkaan mitään vakavaa ole aiheuttaneet. Senkun on vaan asentanut ne uudelleen niin on kaikki taas toiminut normaalisti. Tainnut olla hyvää tuuria minulla mukana :)


tataka
tataka
Fonttiongelmaa en lähde itse rekisteristä poistelemaan mutta sain päivitykset poistettua.

Saisi tulla mikkisoftalta päivitys joka korjaisi sen fonttiongelman(kin) ei tavallisella tietokoneen käyttäjällä ole osaamista sitä rekisteriä käyttää(itse osaisin mutta ei ole ollut ongelmaa niin odottelen jos korjaus tulisi)

Täytyy varmaan ruveta odottamaan viikko ennenkuin asentaa päivitystä, silloin tietää onko muilla ongelmia ja päivitys vedetty pois...
IlmoPJ
IlmoPJ
Olisi kiva tietää aiheuttaako käytetty laittteisto tai softat tuota ongelmaa, Summasummarum, koneelleni paivityset eivät aiheuttanut yhtään ongelmaa,
Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 19. elokuuta, 2014 @ 8:05
RekookeR
RekookeR
Tuossa uutisen linkissä kehotetaan poistamaan noi kaikki 4 päivitystä?
"Find and then uninstall any of the following update that are currently installed:
KB2982791
KB2970228
KB2975719
KB2975331"

En ole kohdannut mitään ongelmaa noiden kanssa vaikka on 64-bit win7, mutta uskaltaako noita alkaa myöskään nyt poistelemaan. Taitaa winsu lisäksi asentaa ne automaattisesti uudelleen...

-Reko

kane_k
kane_k
liekkö liian aikaista ilakoida mutta oma 64-bit seiska ei ollut moksiskaan noista päivityksistä. noh, pitänee poistaa ne varmuuden vuoksi kunhan kerkeää.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Keskustelualue
Kuvien siirto/pelastaminen 6 Kannettavat tietokoneet
Potkupallon MM kisat Qatar 2022 2 Vapaata keskustelua
Biisiketju 5355 Vapaata keskustelua
Pelejä ilmaiseksi 144 PC:n pelit
Xiaomi 11T 13 Android -keskustelu
Kannettava taloustieteen opiskelijalle 3 Uutta kannettavaa ostamassa
Chrome selain ja osoitepalkki 2 Ajuri- ja softaongelmat
PlayStation 5 -saatavuus 16 Playstation (PS4 ja PS5)
ccleaner ajuri päivitys ongelma 56 Ajuri- ja softaongelmat
Hyvät tarjoukset-ketju 1213 PC:n rautaan liittyvä keskustelu
Näytä lisää viestejä