Windowsin seuraava suurempi päivitys julkaistaan heinäkuussa - samalla esitellään Windows 9 beta?

Kirjoittaja Valtteri Ahonen, | Kommentteja (3)

Windowsin seuraava suurempi päivitys julkaistaan heinäkuussa - samalla esitellään Windows 9 beta?
Mikäli tämänhetkiset huhut pitävät paikkansa, niin Microsoft esittelee Windows 8.1 Update 2 -nimellä kulkevan päivityspaketin heinäkuun puolivälissä järjestettävässä Microsoft Worldwide Partner Conferencessa. Aiheesta kirjoitti WinBeta.

Vaikka Microsoft esittelisi päivityksensä piankin, niin se ei silti tarkoita, että sen voisi kovin äkkiä ladata koneelleen. Päivityksen uskotaan olevan RTM-vaiheessa (Release to Manufacturers) jo viikon sisällä, mutta loppukäyttäjille se tulee todennäköisesti vasta aikaisintaan elokussa. Tämänhetkisten tietojen mukaan päivitys tulee maksutta jakoon Windows Updaten kautta kaikille Windows 8.1 -järjestelmille.

WZorin Twitter-viestin perusteella on myös lupa odottaa jonkinlaista pientä maistiaista seuraavasta suuremmasta Windows-versiosta, kulkekoon se nyt vaikkapa nimellä Windows 9. Siitä, kuinka paljon Microsoft mahdollisesti uudesta järjestelmästään paljastaa, ei ole tietoa.

Hardware.fi päivän diilit sähköpostiisi!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat aina tiedon, kun löydämme jonkin huikean tarjouksen nettiä selatessamme:

3 kommenttia

Wimoweh
Wimoweh
Hieno homma, voisivat kuitenkin tehdä jotain W8 to W8.1 päivityksen ongelmiolle ensin.

Define R4 | Corsair HX850W | i7-4820K@4.5GHz | 16GB Corsair Vengeance@1866MHz | 2xM500 240GB(striped)+2xOCZ Vertex 4(striped) | Asus VG248Q | Das Keyboard Professional+G400 | 2xProlimatech Vortex 140mm, 2x Noctua NF-P14, 1x Scythe 140mm, 1x NoiseBlocker 140mm|

Vanhempien kone: kotelo m-ITX|SFX450W|AsRock H81I|i3-4130/wSilverstone low-cooler|8GB Kingston 1333MHZ 8-9-8-23|

Bodomed
Bodomed
Hmm... Tuli hankittua ensimmäinen aito Windows kun tuossa päivitin koneen. Onhan tuo 8.1 parannusta edellisiin huimasti. Nyt kun saivat työpöytä näkymän oletuksena pöytäkoneille. Toivottavasti toi seuraava päivitys tois vähän lisää vakautta ja ehkä nopeutta hitusen. Samoin toi käynnistyvalikon tulo takaisin on iso plussa!


tikte76
tikte76
käynnistä valikko tuleekin vasta windows 9.0 ei wp 8.1 update 2 versioon. kun yrittää myydä sen avulla uutta windowsta kun ei muuten myy.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Keskustelualue
Uusi pelikone 4 PC:n rautaan liittyvä keskustelu
Panasonic TV:n kanavat hukassa 2 Televisiot
Ulkomokkula MC7010 ja yhteyden hitaus 2 WLAN ja lähiverkot
Videoketju 418 Vapaata keskustelua
Biisiketju 5216 Vapaata keskustelua
Hyvät tarjoukset-ketju 1181 PC:n rautaan liittyvä keskustelu
Pc / vahvistin ääniongelma 18 Vapaata keskustelua
Windows 11 - Keskustelu 209 Windows -ongelmat
Viafree suljetaan 3 Vapaata keskustelua
PlayStation 5 -saatavuus 10 Playstation (PS4 ja PS5)
Näytä lisää viestejä