Samsung hyökkää Applea vastaan: Mainoksissa naureskellaan iPad Airille ja iPhone 5s:lle

Kirjoittaja Manu Pitkänen, | Kommentteja (3)

Samsung hyökkää Applea vastaan: Mainoksissa naureskellaan iPad Airille ja iPhone 5s:lle
Samsung naureskelee uusilla Yhdysvaltain markkinoille suunnatuissa mainoksissaan Applen iPad Airille sekä iPhonelle. Mainoksissa kiinnitetään luonnollisesti huomiota Applen tuotteiden heikkouksiin ja korostetaan niitä seikkoja, joissa Samsungin omat tuotteet ovat vahvimmillaan.

IPad Airin kimppuun Samsung hyökkää parodioimalla Applen kynä-mainosta, jossa kamera zoomaa hiljalleen pöydällä olevaa kynää kohti ja kertoja kuvailee millaisia asioita se mahdollistaa. Mainoksen lopussa käykin ilmi, että kynän takana on sitäkin ohuempi iPad Air, jonka mahdollisuuksia kertoja koko ajan kuvaili. Samsungin parodiaversiossa asetelma on samantyyppinen, mutta kynän takana olevan iPad Airin takaa löytyy vieläkin ohuempi Galaxy Tab Pro 10.1 (0,2 mm:ä ohuempi).

Samsung alleviivaa myös sitä, että Galaxy Tabillä voidaand suorittaa useampaa sovellusta samanaikaisesti, kun iPad Airin näytöllä näkyy vain yksi sovellus kerrallaan.

Usean sovelluksen käyttöä samanaikaisesti korostetaan myös Galaxy Note 3 -mainoksessa, jossa naureskellaan iPhone 5s:n nykystandardeilla mitattuna pienen näytön koolle ja resoluutiolle.


Aggressiiviset mainokset eivät ole mikään uusi asia Yhdysvalloissa. Kilpailijoiden vähättelyyn ovat sortuneet Samsungin lisäksi Microsoft ja Applekin (Get a Mac -kampanja).Hardware.fi päivän diilit sähköpostiisi!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat aina tiedon, kun löydämme jonkin huikean tarjouksen nettiä selatessamme:

3 kommenttia

keijo123
keijo123
Tää on tosi naurettavaa mainontaa : DD tai edes ylipäätään haukkumaan toisen työtä.
Boss93
Boss93
@1

Tarkoituksella naurettavaa. Parodia on nimenomaan yksi komedian muoto ja sitä käyttäessä mainonnassa saadaan hauskalla tavalla tuotua esille oman tuotteen vahvuuksia. Lisäksi, kuten artikkelissa mainittiin on Apple harrastanut tätä toimintaa itsekin, joten sitä saa mitä tilaa.
Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 20. helmikuuta, 2014 @ 0:46
ArttuH5N1
ArttuH5N1
Itse en pidä näistä toisen yhtiön tuotetta vastaan hyökkäävistä mainoksista. Vaikka pidänkin Nokian uudesta otteesta mainontaan (joka on juurikin tätä, hyökkäämistä), itse toivoisin mainostuksen keskittyvän siihen omaan tuotteeseen, mihin se kykenee itsenäisesti, eikä suhteessa muihin tuotteisiin. Toki tälläisen "reiluuden" tai "puhtaan pelin" toivominen on sinänsä hölmöä.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Keskustelualue
Pelejä ilmaiseksi 171 PC:n pelit
Valokuidun saatavuus eri puolilla Suomea 22 Laajakaistaliittymät
Hyvät tarjoukset-ketju 1230 PC:n rautaan liittyvä keskustelu
Microsoft Edge - Keskustelu 45 Windows -ongelmat
DB25 rinnakkaisportin asennus uudempaan työkoneeseen? 2 Tulostimet, näppäimistöt ja muut oheislaitteet
Biisiketju 5432 Vapaata keskustelua
Pelien siirtäminen ulkoiselle kovalevylle? 7 Kannettavat tietokoneet
Hauskat kuvat 5 Vapaata keskustelua
Ukraina keskustelu - Venäjän hyökkäys Ukrainaan 97 Vapaata keskustelua
Instagramin uudet ominaisuudet 14 Yleistä keskustelua kännyköistä
Näytä lisää viestejä