AfterDawn logo

Sonyn tulevan Tablet Z2:n speksit vuotivat

Matti Robinson Matti Robinson

Mobiilivuodoista tunnettu @evleaks on julkaissut tällä kertaa tietoja Sonyn tulevasta Android-tabletista. Vuotaja kutsuu laitetta odotetusti Xperia Tablet Z2 -nimellä ja povaa sille pieniä parannuksia edellisversioon nähden.

Vuosi sitten julkistetun Xperia Tablet Z:n (kuvassa) speksit ovat ilmeisesti edelleen varsin hyvät Sonyn mielestä, sillä tuleva Z2 ei uudista tekniikkaa kovinkaan suuresti. Järjestelmäpiiriksi kerrotaan edeltäjää parempi Snapdragon 800, mutta näyttö on jätetty Full HD -resoluutioon. Tarjolla on 3 gigatavua RAM-muistia (edellisessä 2 gigatavua) sekä 16 gigaa tallennustilaa ja microSD-muistikorttipaikka.

Laitteessa on @evleaksin mukaan sama 6000 milliampeeritunnin akku, mutta paksuutta on hiottu puoli milliä, joten laite sujahtaa hienosti kirjekuoreen 6,4 millin paksuisena. Sonylle miltei tavaramerkkinä laite on myös vedenkestävä.

Laitteeseen olisi voinut odottaa jopa Quad HD -näyttöä sekä uutta Snapdragon 805 -piiriä. Nähtäväksi jää ovatko vuotajan tiedot todella oikeita.


Sony Xperia Tablet Z2 esitellään todennäköisesti loppukuusta MWC-messuilla.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT