AfterDawn logo

Windows 8.1 Update 1 -päivitys vuoti verkkoon

Panu Roivas Panu Roivas

Microsoftin tuleva Windows 8.1 Update 1 -päivitys on päätynyt eilen useille tiedostonjakosivustoille, kuukausia ennen sen odotettua julkaisua.

Verkkoon vuotanut aikainen versio päivityksestä parantaa muun muassa näppäimistö- ja hiiritoimintoja Windows 8.1:ssä. Selkein muutos on uusi otsikkopalkki tiilipuolen sovelluksille, jonka avulla voi sulkea, pienentää tai asettaa ikkunat vierekkäin hiirtä käyttämällä.

Aloitusruudussa tiilien klikkaaminen oikealla aukaisee pienen kontekstimenun työpöytäpuolen tapaan, ja tarjolla on samat asetukset jotka olivat aikaisemmin sijoitettu näytön alareunaan.

Päivityksen mukana tulee myös hakunappi ja koneen sammutusasetus suoraan aloitusruutuun. Metron PC-asetusvalikosta pääsee nyt myös työpöytäpuolen laitehallintaan. Store-sovellukset voi myös kiinnittää nyt työpöytäpuolen käynnistyspalkkiin.


Vuodettu versio oli käännetty 14. tammikuuta. Microsoftin odotetaan julkaisevan Update 1 -päivityksen uusimpien tietojen mukaan 11. maaliskuuta, eli ennen Build-messuja.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT