Futuremark testasi Steam Machineiden kokoonpanoja - tässä alustavat tulokset

Kirjoittaja Juha Tuppi, | Kommentteja (1)

Futuremark testasi Steam Machineiden kokoonpanoja - tässä alustavat tulokset
Futuremark Corporation testasi kolmannen osapuolen Steam Machine -kokoonpanoja 3DMark-testausohjelmassaan.

Futuremark on julkaissut sivustollaan tuloksia testistä, jossa se laittoi kolmannen osapuolen Steam Machinet paremmuusjärjestykseen niiden tämänhetkisten laitteistotietojen pohjalta saatujen 3DMark-tulosten perusteella. Valmistajista seitsemän oli ilmoittanut tarpeeksi tietoja kokoonpanoistaan testin suorittamiseksi.

Testattujen kokoonpanojen valmistajat ovat Origin PC, Digital Storm, Webhallen, Alternate, Materiel.net, Scan ja Gigabyte. Prosessorin ja grafiikkapiirin suorituskykyjä mittaavan 3DMark-testin voittajaksi suoriutui - ei niinkään yllättäen - Intelin Core i7 4770K -prosessorilla ja kahdella Nvidia GeForce GTX Titan -grafiikkapiirillä varustettu Origin PC:n Steam Machine. Koska Origin PC:n laitteesta ei ole hintatietoja, sen hinta-laatu-suhdetta ei voitu vielä arvioida.


Käytettävissä olevien tietojen perusteella parhaiten vastinetta rahalle tarjosi kuitenkin Webhallenin 1 499 dollarin kokoonpano, joka piti sisällään Intelin Core i7 4771 -prosessorin ja Nvidia GeForce GTX 780 -grafiikkapiirin.Tulokset ovat nähtävissä kokonaisuudessaan täällä. Futuremark kertoo päivittävänsä sivua, kun se saa lisätietoa muiden valmistajien kokoonpanoista.

Hardware.fi päivän diilit sähköpostiisi!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat aina tiedon, kun löydämme jonkin huikean tarjouksen nettiä selatessamme:

1 kommentti

tataka
tataka
Itse odottaisin näitä n.500 euron amd omaavia pelikonsoleita sekä n.100 euron streamaus ja ehkä myös nettiselaus/netflix käytöön tulevaa, jota myös tuttuni joka on nainen jolla nörtti mies havittelisi että voisi olohuoneessa pelata moninpelinä ohjaimien kanssa telkkarin kautta pelejä.

Itse toivon että myyvät tosi hyvin jotta linux pelialustana yleistyy että windowsin ylivalta peleissä loppuu, vaikka windows 8 onkin tosi hyvä tehokkaassa windows 8 hybridissä myös joihinkin peleihinkin.

Tällä hetkellä en olisi ostamassa mutta steam os kohtuu tehokkaaseen läppäriini sitten kun käyttöjärjestelmä on valmiimpi ja helppokäyttöisempi muuhun kuin pelikäyttöönkin ja linux tukea olisi useammassa pelissä joita jo omistan steamissa niin sitten pari ohjainta voisi ostaa.


Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Keskustelualue
Pelejä ilmaiseksi 144 PC:n pelit
Biisiketju 5354 Vapaata keskustelua
Xiaomi 11T 13 Android -keskustelu
Kannettava taloustieteen opiskelijalle 3 Uutta kannettavaa ostamassa
Chrome selain ja osoitepalkki 2 Ajuri- ja softaongelmat
PlayStation 5 -saatavuus 16 Playstation (PS4 ja PS5)
ccleaner ajuri päivitys ongelma 56 Ajuri- ja softaongelmat
Hyvät tarjoukset-ketju 1213 PC:n rautaan liittyvä keskustelu
Sillattu kännykän netti PC:llä 1 WLAN ja lähiverkot
Yhteys kotiin 2 WLAN ja lähiverkot
Näytä lisää viestejä