DreamWorksilta lapsille suunnattu 8 tuuman Android-tabletti keväällä

Kirjoittaja Juha Tuppi, | Kommentteja (1)

DreamWorksilta lapsille suunnattu 8 tuuman Android-tabletti keväällä
Yhdysvaltalainen animaatioistaan tunnettu elokuvastudio DreamWorks on ilmoittanut tuovansa keväällä markkinoille lapsille suunnatun Dreamtab-tabletin.

New York Times raportoi eilen DreamWorksin julkaisevan lapsille suunnatun kahdeksan tuuman Android-pohjaisen tabletin. Laite valmistetaan yhteistyössä lasten tablettitietokoneita aikaisemminkin tehneen Fuhu -yhtiön kanssa.

Tablettiin on tarkoitus tuottaa runsaasti DreamWorksin animaatioihin perustuvaa automaattisesti latautuvaa sisältöä. Lisäksi animaatiohahmoja voidaan hyödyntää erinäisiin tarkoituksiin, kuten esimerkiksi rajoittamaan laitteen käyttöaikaa: lapsi laittaa tabletin helpommin syrjään, jos Shrek-peikko esittää hauskan tempun ja kehottaa sen jälkeen lasta sammuttamaan laitteen.

Lähteen tietojen perusteella lapsille suunnatuille tableteille on markkinoita: Fuhu myi viime vuonna yli kaksi miljoonaa 6-11 -vuotiaille suunnattua tablettia, joihin ladattiin viikottain yhteensä yli 20 miljoonaa suoratoistolähetystä. Lisäksi DreamWorks ja Fuhu suunnittelevat lelujen integroimista tabletin käyttökokemukseen.


Valmistajat myös muistuttavat, että kyseessä ei ole pelkkä lelu: säädettäessä "aikuisten tilaan" laite tarjoaa käyttäjälle iPadia vastaavat tehot. Laitteesta suunnitellaan myös 12 tuuman versiota.

DreamWorksin Dreamtab on tarkoitus esitellä ensi viikolla CES-messuilla Las Vegasissa, ja myyntiin se tulee kevään aikana. Lähteen mukaan hinta tullee jäämään alle 300 dollariin.

Hardware.fi päivän diilit sähköpostiisi!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat aina tiedon, kun löydämme jonkin huikean tarjouksen nettiä selatessamme:

1 kommentti

Fulca87
Fulca87
Juu Juu.
Tai sitten suoraan lapsille kunnon Tabletit, niin muutaman käytön jälkeen niistä tulee viisaampia kuin meistä mitä olimme tuon ikäisenä.

Hienoa ja jännää kun tekniikka kasvaa. Kun nykyään minun isäni ei osaa kovin tietokoneita käyttää hyvin ja nyt kun itse osaa ja sitten osaa oma lapsi tulevaisuudessa, niin se on jotenkin huvittavaa, että Elektroniikka voi sitten yhdistää jollain tavalla perhettä erillä tavalla kuin nykyään. :D

- Sitä saa mitä ei osta -

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Keskustelualue
i5 9600K | Gigabyte Z390 UD | 32GB DDR4-2666 | 970 EVO Plus SSD 1T Äänekoski 2 Myydään
Videoketju 396 Vapaata keskustelua
Biisiketju 4933 Vapaata keskustelua
Deskjet 500 ajuri win 7 9 avast! - Tuki ja keskustelu
YLE Areena ongelma 78 Televisiot
Windows 11 - Keskustelu 85 Windows -ongelmat
defender 2 Yleistä keskustelua P2P-ohjelmista
Forza Horizon 4 ongelma 1 PC:n pelit
Windows 10 - Keskustelu 1223 Windows -ongelmat
hot spot ongelma pc:n kanssa 2 PC:n rautaan liittyvä keskustelu
Näytä lisää viestejä