DreamWorksilta lapsille suunnattu 8 tuuman Android-tabletti keväällä

Kirjoittaja Juha Tuppi, | Kommentteja (1)

DreamWorksilta lapsille suunnattu 8 tuuman Android-tabletti keväällä
Yhdysvaltalainen animaatioistaan tunnettu elokuvastudio DreamWorks on ilmoittanut tuovansa keväällä markkinoille lapsille suunnatun Dreamtab-tabletin.

New York Times raportoi eilen DreamWorksin julkaisevan lapsille suunnatun kahdeksan tuuman Android-pohjaisen tabletin. Laite valmistetaan yhteistyössä lasten tablettitietokoneita aikaisemminkin tehneen Fuhu -yhtiön kanssa.

Tablettiin on tarkoitus tuottaa runsaasti DreamWorksin animaatioihin perustuvaa automaattisesti latautuvaa sisältöä. Lisäksi animaatiohahmoja voidaan hyödyntää erinäisiin tarkoituksiin, kuten esimerkiksi rajoittamaan laitteen käyttöaikaa: lapsi laittaa tabletin helpommin syrjään, jos Shrek-peikko esittää hauskan tempun ja kehottaa sen jälkeen lasta sammuttamaan laitteen.

Lähteen tietojen perusteella lapsille suunnatuille tableteille on markkinoita: Fuhu myi viime vuonna yli kaksi miljoonaa 6-11 -vuotiaille suunnattua tablettia, joihin ladattiin viikottain yhteensä yli 20 miljoonaa suoratoistolähetystä. Lisäksi DreamWorks ja Fuhu suunnittelevat lelujen integroimista tabletin käyttökokemukseen.


Valmistajat myös muistuttavat, että kyseessä ei ole pelkkä lelu: säädettäessä "aikuisten tilaan" laite tarjoaa käyttäjälle iPadia vastaavat tehot. Laitteesta suunnitellaan myös 12 tuuman versiota.

DreamWorksin Dreamtab on tarkoitus esitellä ensi viikolla CES-messuilla Las Vegasissa, ja myyntiin se tulee kevään aikana. Lähteen mukaan hinta tullee jäämään alle 300 dollariin.

Hardware.fi päivän diilit sähköpostiisi!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat aina tiedon, kun löydämme jonkin huikean tarjouksen nettiä selatessamme:

1 kommentti

Fulca87
Fulca87
Juu Juu.
Tai sitten suoraan lapsille kunnon Tabletit, niin muutaman käytön jälkeen niistä tulee viisaampia kuin meistä mitä olimme tuon ikäisenä.

Hienoa ja jännää kun tekniikka kasvaa. Kun nykyään minun isäni ei osaa kovin tietokoneita käyttää hyvin ja nyt kun itse osaa ja sitten osaa oma lapsi tulevaisuudessa, niin se on jotenkin huvittavaa, että Elektroniikka voi sitten yhdistää jollain tavalla perhettä erillä tavalla kuin nykyään. :D

- Sitä saa mitä ei osta -

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Keskustelualue
Biisiketju 4773 Vapaata keskustelua
Mahd. tehokas toimistokone 400-500e 5 Uutta tietokonetta ostamassa
Finelite.org trackeri 2 Yleistä keskustelua P2P-ohjelmista
Finelite ovet auki 15 Yleistä keskustelua P2P-ohjelmista
Pelejä ilmaiseksi 57 PC:n pelit
Hyvät tarjoukset-ketju 1115 PC:n rautaan liittyvä keskustelu
Windows 11 - Keskustelu 26 Windows -ongelmat
Perseilyketju. 2176 Vapaata keskustelua
Ongelma kuvien lähetyksessä 19 Android -keskustelu
Videoketju 386 Vapaata keskustelua
Näytä lisää viestejä