DreamWorksilta lapsille suunnattu 8 tuuman Android-tabletti keväällä

Kirjoittaja Juha Tuppi, | Kommentteja (1)

DreamWorksilta lapsille suunnattu 8 tuuman Android-tabletti keväällä
Yhdysvaltalainen animaatioistaan tunnettu elokuvastudio DreamWorks on ilmoittanut tuovansa keväällä markkinoille lapsille suunnatun Dreamtab-tabletin.

New York Times raportoi eilen DreamWorksin julkaisevan lapsille suunnatun kahdeksan tuuman Android-pohjaisen tabletin. Laite valmistetaan yhteistyössä lasten tablettitietokoneita aikaisemminkin tehneen Fuhu -yhtiön kanssa.

Tablettiin on tarkoitus tuottaa runsaasti DreamWorksin animaatioihin perustuvaa automaattisesti latautuvaa sisältöä. Lisäksi animaatiohahmoja voidaan hyödyntää erinäisiin tarkoituksiin, kuten esimerkiksi rajoittamaan laitteen käyttöaikaa: lapsi laittaa tabletin helpommin syrjään, jos Shrek-peikko esittää hauskan tempun ja kehottaa sen jälkeen lasta sammuttamaan laitteen.

Lähteen tietojen perusteella lapsille suunnatuille tableteille on markkinoita: Fuhu myi viime vuonna yli kaksi miljoonaa 6-11 -vuotiaille suunnattua tablettia, joihin ladattiin viikottain yhteensä yli 20 miljoonaa suoratoistolähetystä. Lisäksi DreamWorks ja Fuhu suunnittelevat lelujen integroimista tabletin käyttökokemukseen.


Valmistajat myös muistuttavat, että kyseessä ei ole pelkkä lelu: säädettäessä "aikuisten tilaan" laite tarjoaa käyttäjälle iPadia vastaavat tehot. Laitteesta suunnitellaan myös 12 tuuman versiota.

DreamWorksin Dreamtab on tarkoitus esitellä ensi viikolla CES-messuilla Las Vegasissa, ja myyntiin se tulee kevään aikana. Lähteen mukaan hinta tullee jäämään alle 300 dollariin.

Hardware.fi päivän diilit sähköpostiisi!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat aina tiedon, kun löydämme jonkin huikean tarjouksen nettiä selatessamme:

1 kommentti

Fulca87
Fulca87
Juu Juu.
Tai sitten suoraan lapsille kunnon Tabletit, niin muutaman käytön jälkeen niistä tulee viisaampia kuin meistä mitä olimme tuon ikäisenä.

Hienoa ja jännää kun tekniikka kasvaa. Kun nykyään minun isäni ei osaa kovin tietokoneita käyttää hyvin ja nyt kun itse osaa ja sitten osaa oma lapsi tulevaisuudessa, niin se on jotenkin huvittavaa, että Elektroniikka voi sitten yhdistää jollain tavalla perhettä erillä tavalla kuin nykyään. :D

- Sitä saa mitä ei osta -

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Keskustelualue
Pelejä ilmaiseksi 162 PC:n pelit
Biisiketju 5400 Vapaata keskustelua
Perseilyketju. 2217 Vapaata keskustelua
Videoketju 427 Vapaata keskustelua
PlayStation 5 -saatavuus 32 Playstation (PS4 ja PS5)
Käyttäjätunnuksen poistaminen 4 Palautetta ylläpidolle
Langatonverkko RJ45 portin avulla 4 WLAN ja lähiverkot
katoavat ketjut 73 Palautetta ylläpidolle
Mihin bluetooth-ketju katosi? 1 Android -keskustelu
Android laitteesta lisänäyttö PC:lle 3 Ajuri- ja softaongelmat
Näytä lisää viestejä