Acerilta 27-tuumainen monitori kosketusnäytöllä ja Androidilla

Kirjoittaja Matti Robinson, | Kommentteja (3)

Acerilta 27-tuumainen monitori kosketusnäytöllä ja Androidilla
Mikähän tämä nyt sitten olisi? All-in-one-koneet ovat yleensä työpöytäkoneista tutulla raudalla varustettuja tietokoneita, jotka on paketoitu näytön kanssa samaan koteloon, mutta aivan sellainen tämä laite ei ole.

Acer kuitenkin kutsuu tätä TA272 HUL -mallinimellä kutsuttua laitetta Android-all-in-one-koneeksi. Tämä tarkoittaa, että 27-tuumaisen kosketusnäytön takaa löytyy neliytiminen Tegra-järjestelmäpiiri ja sen ARM-suoritin, eikä siis kykyä pyörittää Windows-käyttöjärjestelmää.

2560 x 1440 -resoluution näyttöön saa liitettyä myös muita laitteita, joten se toimii esimerkiksi Windows 8 -koneen erillisnäyttönä HDMI- tai DisplayPort-liitäntöjen avulla. Tegra-piirin lisäksi laitteesta löytyy 16 gigatavua sisäistä tallennustilaa, USB 3.0 -liitäntä, 2 megapikselin videopuhelukamera sekä Android 4.2 Jelly Bean -käyttöjärjestelmä.


Laite on lähtenyt jo jakeluun ja suositushinnaksi sille kerrotaan 1099 dollaria.

Hardware.fi päivän diilit sähköpostiisi!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat aina tiedon, kun löydämme jonkin huikean tarjouksen nettiä selatessamme:

3 kommenttia

Dafly
Dafly
All-in-one-koneet ovat turhakeryhmä, koska niiden päivittäminen ei onnistu, komponentteja ei voi valikoida itse, tehot ei riitä kunnon pelaamiseen, tallennustilaa on liian vähän ja kohta on olkapäät kipeänä kosketusnäytön käytön vuoksi.
Kaakatus
Kaakatus
Originally posted by Dafly:
All-in-one-koneet ovat turhakeryhmä, koska niiden päivittäminen ei onnistu, komponentteja ei voi valikoida itse, tehot ei riitä kunnon pelaamiseen, tallennustilaa on liian vähän ja kohta on olkapäät kipeänä kosketusnäytön käytön vuoksi.
Samalla perusteella myös kaikki läppärit ovat turhia, jos niiden kuoret eivät ole avattavissa?

AIO:t on hyvä tuoteryhmä ihmisille, jotka kaipaavat nettikonetta vaikkapa keittiöön tai muulle näkyvälle paikalle. Näitä ei voisi vähempää kiinnostaa 3d-suorityskyky. Selkeästi siistimmän näköistä, kuin perus lootat ja toisaalta vie vähemmän pöytätilaa kuin valtaosa läppäreistä.
Bodomed
Bodomed
AIO:T on kyllä suositeltavia esim jollekkin vanhuksille. Jotka tarvii konetta vaikkapa lastenlasten kanssa skypettelyyn tai vaan juurikin laskujen maksuun jne. Kosketusnäyttö on siitä helppo, että sitä oppii käyttämään paljon luontevammin kun hiirtä. Tästä on myös ihan henk koht kokemusta.


Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Keskustelualue
Windows 11 - Keskustelu 220 Windows -ongelmat
mitä rautaa 3 PC:n rautaan liittyvä keskustelu
Hyvät tarjoukset-ketju 1208 PC:n rautaan liittyvä keskustelu
Philips TV:n äänentoisto HDMI-kaapelilla vahvistimeen 6 Kotiteatterin äänentoisto
Samsungin kuvaongelma 3 Android -keskustelu
google tili kaapattu 106 Windows -ongelmat
Biisiketju 5296 Vapaata keskustelua
Uutta näyttöä 27" n:300e 1 Tietokoneen näytöt
RTX 3060 12gb 2 PC:n rautaan liittyvä keskustelu
Nettiyhteyden jakaminen pöytäkoneeseen 11 Android -keskustelu
Näytä lisää viestejä