AfterDawn logo

Samsungin uuden Galaxy Note Pro 12.2 -tabletin tiedot julki

Juha Tuppi Juha Tuppi
3 kommenttia

Samsungin paljon huhutun Galaxy Note Pro -tabletin laitteistotiedot ovat nyt varmistuneet.

SamMobile -sivusto raportoi tänään Samsungin tulevan Galaxy Note Pro 12.2 -tabletin laitteistotietojen varmistumisesta ja AnTuTu-suorituskykytestin tuloksista. Uutisen mukaan tabletin 4G LTE-versiossa (SM-P905) on 12,2 tuuman näyttö 2560 x 1600 -resoluutiolla sekä Qualcommin neliytiminen 2,3 gigahertsin Snapdragon 800 -järjestelmäpiiri. Laitteen sisältä löytyy myös 450 megahertsin Adreno 330 -grafiikkaprosessori ja kolme gigatavua keskusmuistia.

Tabletin käyttöjärjestelmänä toimii Android 4.4.2 -versio, ja yhteyksistä vastaavat 4G-tuen lisäksi Wi-Fi 802.11a/b/g/n/ac, Bluetooth 4.0 ja LE. Lisäksi laite tulee varustettuna kahdella kameralla: laitteen takaa löytyy kahdeksan megapikselin kamera, joka kykenee teräväpiirtolaatuiseen 1080p-resoluution videokuvaukseen, ja etupuolelta taas 2,1 megapikselin kamera videopuheluita varten. Tabletin huhutaan myös saavan uuden käyttöliittymän, josta ei kuitenkaan vielä ole saatu mitään tietoja.


AnTuTu-suorituskykytestissä laite sai lähteen mukaan 34 261 pistettä, mutta optimoidulla ohjelmistolla sen kerrotaan kykenevän jopa 40 000 pisteeseen.

Galaxy Note Pro 12.2 -tabletista julkaistaan myös Wi-Fi -versio (SM-P900), mutta sen laitteistosta ei ole toistaiseksi varmaa tietoa. Molemmat mallit tullaan todennäköisesti julkaisemaan virallisesti helmikuun lopulla Barcelonassa pidettävässä mobiilialan konferenssissa (MWC, Mobile World Congress).


3 KOMMENTTIA

hannibal_pjv1/3

Aina vain isompia puhelimia ja täppäreitå. Missä vaiheessa kannettavuus alkaa kärsiä? Well olisihan tuo hyvä piirtopöytänä jos siinä vain olisi hyvät vacomin tekniikat.

hannibal_pjv2/3

-

hannibal_pjv3/3

tuplana...

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT