AfterDawn logo

Microsoft aloitti Windows 8.1 -päivityksen jakelun

Manu Pitkänen Manu Pitkänen
10 kommenttia

Microsoft on aloittanut Windows 8.1:n jakelun, kerrotaan yhtiön blogissa. Päivitys tuo paljon parannuksia vuosi sitten esiteltyyn Windows 8:aan.

Odotettuja parannuksia ovat esimerkiksi Käynnistä-painikkeen palaaminen Windowsiin sekä mahdollisuus valita käynnistyykö tietokone aloitusnäkymään vai työpöydälle. Aloitusnäkymän räätälöintimahdollisuuksia on lisätty ja sen yhteyteen on lisätty valikko, jonka käyttäjä pääsee nopeasti käsiksi kaikkiin sovelluksiinsa. Moniajoa "Metro-tilassa" on parannettu mahdollistamalla neljän sovelluksen käyttö rinnakkain.

Microsoft on sisällyttänyt Windows 8.1:een myös SkyDrive-integraation, joka helpottaa tiedostojen hallintaa jos käytössä on useampi laite. Uudessa Windowsissa on myös parannettu haku sekä sovelluskauppa.

Päivitys on ilmainen Windows 8:n käyttäjille ja se löytyy Windows Storesta.

10 KOMMENTTIA

Lakupiip1/10

Säilyykö kaikki ohjelmat ja tiedostot ja asetukset kun ton asentaa??

JonzeFin2/10

Originally posted by Lakupiip:

Säilyykö kaikki ohjelmat ja tiedostot ja asetukset kun ton asentaa??

Kyllä

Droxtor3/10

Pelikäyttöön en lähtisi päivittämään. Itse päivitin ja samantien kasa ongelmia pelien stabiilisuuden kanssa. Pitää toivoa että pääsee lastentaudeistaan lähivuosina.

tincando4/10

Originally posted by Lakupiip:

Säilyykö kaikki ohjelmat ja tiedostot ja asetukset kun ton asentaa??

Itsellä säilyivät muuten paitsi, että näytönohjaimen (amd) ajurit piti asentaa uudelleen ja avast oli kokonaan poistunut koneelta, joten sekin täytyi asentaa uudelleen.

hannibal_pjv5/10

Onko tietoa miten nuo erilaiset aloitusvalikko korvikkeet toimivat 8.1:n kanssa? Classic shell ja mitä noita nyt onkaan...

hannibal_pjv6/10

tuplapostaus...

DragoonJ7/10

Itsellä on käytössä Start8 ja se ainakin toimii ihan mallikkaasti. Mitä itse huomannut tuosta päivityksestä, niin tuntuisi rikkovan ajureita, eli tarvitsee joitain ajureita asentaa uudelleen. Tai sitten täytyy odottaa että tulee ajuripäivityksiä. Muution 8.1 on ollut pelkästään parannusta perus 8:iin verrattuna.

Labratoria8/10

Originally posted by Lakupiip:

Säilyykö kaikki ohjelmat ja tiedostot ja asetukset kun ton asentaa??


Näin on.. Ei tosin siinä tapauksessa jos on asentanut eri kielellä Windows 8.1 Preview -version kuin miksi on tarkoitus päivittää valmis Windows 8.1.

tommylii9/10

Wlanin kanssa jouduin itse kikkailemaan että sain kunnolla toimimaan. Ainakaan muita ajuriongelmia en vielä ole huomannut.

sixties10/10

HP:n Wlan oli päivitettävä, muuten yhteys oli hidas, eikä yhteyksiäkään montaa ollut käytettävissä. Kas kun ei tapahtunut automaattisesti, ja olen hyvin yllättynyt siitä että itse osasin homman hoitaa.....varmaan vahingossa.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT