Valve julkisti Steam Machinesin

Kirjoittaja Panu Roivas, | Kommentteja (1)

Valve julkisti Steam Machinesin
Valve on lupaillut tällä viikolla valottaa sen suunnitelmia Steam Box -projektin osalta. Maanantaina julkistettiin SteamOS-käyttöjärjestelmä, joka pohjautuu Linuxiin. Nyt vuorossa on rautapuoli, mutta sen sijaan että Steam tyytyisi yhteen laitteeseen, aikoo yritys saada markkinoille useamman Steam Boxin.

Valve aikoo saada markkinoille vuoden 2014 alusta useamman SteamOS-käyttöjärjestelmää pyörittävän laitteen eri valmistajilta. Tarkempaa listausta valmistajista ei kuitenkaan ole vielä julkistettu.

Valve ei kuitenkaan tyydy pelkästään OEM-valmistajiin, vaan on lisäksi luonut oman laitteensa, joka on optimoitu juuri SteamOS:lle. Valitettavasti Valven oma laite on tällä hetkellä vasta beta-vaiheessa, ja yritys aikookin seuraavaksi toimittaa rajatut 300 kappaletta rajoitetussa betassa 25. lokakuuta mennessä.

Tämänpäiväinen julkistus jää siis melko vaisuksi varsinaisten tietojen osalta, mutta Valve lupaa kertoa laitteista lisää "pian". Toisaalta jos olet koskaan kuullut "Valve time" -käsitteestä, "pian" voi olla melko joustava termi.


Steam Machines -betaan voi osallistua Valven sivuilla. Beta vaatii muun muassa, että Steam-kaverilistalta löytyy vähintään 10 kaveria. Beta-haku sulkeutuu 25.10.

Hardware.fi päivän diilit sähköpostiisi!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat aina tiedon, kun löydämme jonkin huikean tarjouksen nettiä selatessamme:

1 kommentti

Sefriol
Sefriol
Soon: Copyright 2004-2013 Blizzard Entertainment, Inc. All rights reserved. "Soon" does not imply any particular date, time, decade, century, or millennia in the past, present, and certainly not the future. "Soon" shall make no contract or warranty between Blizzard Entertainment and the end user. "Soon" will arrive some day, Blizzard does guarantee that "soon" will be here before the end of time. Maybe. Do not make plans based on "soon" as Blizzard will not be liable for any misuse, use, or even casual glancing at "soon."

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Keskustelualue
Videoketju 396 Vapaata keskustelua
i5 9600K | Gigabyte Z390 UD | 32GB DDR4-2666 | 970 EVO Plus SSD 1T Äänekoski 1 Myydään
Biisiketju 4933 Vapaata keskustelua
Deskjet 500 ajuri win 7 9 avast! - Tuki ja keskustelu
YLE Areena ongelma 78 Televisiot
Windows 11 - Keskustelu 85 Windows -ongelmat
defender 2 Yleistä keskustelua P2P-ohjelmista
Forza Horizon 4 ongelma 1 PC:n pelit
Windows 10 - Keskustelu 1223 Windows -ongelmat
hot spot ongelma pc:n kanssa 2 PC:n rautaan liittyvä keskustelu
Näytä lisää viestejä