Valve julkisti Steam Machinesin

Kirjoittaja Panu Roivas, | Kommentteja (1)

Valve julkisti Steam Machinesin
Valve on lupaillut tällä viikolla valottaa sen suunnitelmia Steam Box -projektin osalta. Maanantaina julkistettiin SteamOS-käyttöjärjestelmä, joka pohjautuu Linuxiin. Nyt vuorossa on rautapuoli, mutta sen sijaan että Steam tyytyisi yhteen laitteeseen, aikoo yritys saada markkinoille useamman Steam Boxin.

Valve aikoo saada markkinoille vuoden 2014 alusta useamman SteamOS-käyttöjärjestelmää pyörittävän laitteen eri valmistajilta. Tarkempaa listausta valmistajista ei kuitenkaan ole vielä julkistettu.

Valve ei kuitenkaan tyydy pelkästään OEM-valmistajiin, vaan on lisäksi luonut oman laitteensa, joka on optimoitu juuri SteamOS:lle. Valitettavasti Valven oma laite on tällä hetkellä vasta beta-vaiheessa, ja yritys aikookin seuraavaksi toimittaa rajatut 300 kappaletta rajoitetussa betassa 25. lokakuuta mennessä.

Tämänpäiväinen julkistus jää siis melko vaisuksi varsinaisten tietojen osalta, mutta Valve lupaa kertoa laitteista lisää "pian". Toisaalta jos olet koskaan kuullut "Valve time" -käsitteestä, "pian" voi olla melko joustava termi.


Steam Machines -betaan voi osallistua Valven sivuilla. Beta vaatii muun muassa, että Steam-kaverilistalta löytyy vähintään 10 kaveria. Beta-haku sulkeutuu 25.10.

Hardware.fi päivän diilit sähköpostiisi!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat aina tiedon, kun löydämme jonkin huikean tarjouksen nettiä selatessamme:

1 kommentti

Sefriol
Sefriol
Soon: Copyright 2004-2013 Blizzard Entertainment, Inc. All rights reserved. "Soon" does not imply any particular date, time, decade, century, or millennia in the past, present, and certainly not the future. "Soon" shall make no contract or warranty between Blizzard Entertainment and the end user. "Soon" will arrive some day, Blizzard does guarantee that "soon" will be here before the end of time. Maybe. Do not make plans based on "soon" as Blizzard will not be liable for any misuse, use, or even casual glancing at "soon."

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Keskustelualue
Latausjohto irti vai ei? 10 Kannettavat tietokoneet
Windows 11 - Keskustelu 1 Windows -ongelmat
Biisiketju 4701 Vapaata keskustelua
Windows 10 - Keskustelu 1206 Windows -ongelmat
Audacity, äänen parantaminen. 2 Ajuri- ja softaongelmat
Saako n. 700 eurolla kevyeen pelaamiseen soveltuvaa läppäriä? 7 Uutta kannettavaa ostamassa
Perseilyketju. 2169 Vapaata keskustelua
Pelejä ilmaiseksi 51 PC:n pelit
Windows ohjelmat käy hitaalla/ ei toimi 18 Windows -ongelmat
Television ja läppärin yhdistäminen 8 Televisiot
Näytä lisää viestejä