Nokian Windows RT -tabletin nimi paljastui

Kirjoittaja Manu Pitkänen, | Kommentteja (5)

Nokian Windows RT -tabletin nimi paljastui
Nokian tablet-suunnitelmista on liikkunut paljon huhuja viime vuosina ja spekulaatiot ovat vain kiihtyneet kun oletettu julkaisupäivämäärä on pian käsillä. Sirius-koodinimellä tunnetun tabletin lopullisesta myyntinimestä ei ole kuitenkaan liikkunut minkäänlaisia huhuja, mutta evleaks on uudella twiitillään onnistunut raottamaan salaisuuden verhoa tämänkin yksityiskohdan osalta.

Useista nappiin osuneista vuodoista tunnetun evleaksin mukaan Nokian Windows RT -tabletti tulee kauppoihin Lumia 2520 -nimellä. Nokian Windows-mallisto laajenee tabletin myötä uusille tuumaluvuille, minkä takia myös mallinimessä korkataan uusi tuhatluku. Lumia 2520 julkistetaan näillä näkymin 22. lokakuuta. Nokian uskotaan esittelevän samassa tapahtumassa myös kuuden tuuman Lumia 1520 -puhletin.

Näyttäisi siltä, että Nokian tämän syksyn Lumia-lanseerausten yhdistävä tekijä on siirtyminen näytöissä Full HD -resoluutioon. Huhujen mukaan sekä Lumia 1520:ssä että Lumia 2520:ssä on 1080p-näyttö. Verkossa on julkaistu kuvia myös Verizon-operaattorille suunnitellusta Lumia 929 -puhelimesta, jossa on niin ikään Full HD -näyttö. The Vergen mukaan kyseessä on Lumia 1520-variantti, mutta siinä ei ole isoa kuuden tuuman näyttöä.

Hardware.fi päivän diilit sähköpostiisi!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat aina tiedon, kun löydämme jonkin huikean tarjouksen nettiä selatessamme:

5 kommenttia

johnossi
johnossi
Täytyy ihmetellä tuota Nokian (Microsoftin) nimeämispolitiikkaa. Ensimmäinen tabletti tuodaan markkinoille ja nimi on mitäänsanomaton Lumia 2520. Onhan noilla numerosarjoilla oma merkityksensä, mutta tavallista kuluttajaa tuollainen vain ihmetyttää.
Miksei nimeksi voisi tulla jokin ytimekäs? Ihan esimerkiksi vaikka Lumia Exodus tai ihan muu vastaava, jossa on joku nimi eikä mitään ihme numerosarjaa. Hienompihan se olisi mainostaa jotain nimeä ja jäisi varmasti paremmin ihmisten mieliin.
Sama juttu myös puhelimissa.
Flobat
Flobat
Originally posted by johnossi:
Täytyy ihmetellä tuota Nokian (Microsoftin) nimeämispolitiikkaa. Ensimmäinen tabletti tuodaan markkinoille ja nimi on mitäänsanomaton Lumia 2520. Onhan noilla numerosarjoilla oma merkityksensä, mutta tavallista kuluttajaa tuollainen vain ihmetyttää.
Miksei nimeksi voisi tulla jokin ytimekäs? Ihan esimerkiksi vaikka Lumia Exodus tai ihan muu vastaava, jossa on joku nimi eikä mitään ihme numerosarjaa. Hienompihan se olisi mainostaa jotain nimeä ja jäisi varmasti paremmin ihmisten mieliin.
Sama juttu myös puhelimissa.
Meneppäs sen iPhones kanssa nyt jonnekki muualle :O

SF-2000 || Corsair CX 750M || SaberTooth 990FX R2 || AMD FX-8350@4.75Ghz/1,43V || Asus R9 290 DirectCU II || 16GB Team Group 2400Mhz DDR3 || Blackice 360 GTX || NeXXos ST30 || Swiftech Mcp655 || EK Supermacy || ClearFlex tubing || Deathadder 4G/Destructor 2/Steelseries 6Gv2 || Sennheiser PC350 || 22" 2ms LCD Iiyama Prolite B2206WS || ASUS Xonar DX || Win7 Ultimate N
http://www.speedtest.net/result/2401459507.png

tikte76
tikte76
Lumia 929 on kai 5" näytöllä ja fullhd resolla. :-) semmoinen kelpaisi tänne. ottaisivat ohuudessa mallia samsung galaxy s4 puhelimesta. nokia ms.
johnossi
johnossi

Meneppäs sen iPhones kanssa nyt jonnekki muualle :O

Käytössä ihan kylläkin Lumia 820, johon olen ollut oikein tyytyväinen.

Silti mielestäni joku ytimekäs nimi myy jo paremmin, kuin numerosarja.
Flobat
Flobat
Originally posted by johnossi:

Meneppäs sen iPhones kanssa nyt jonnekki muualle :O

Käytössä ihan kylläkin Lumia 820, johon olen ollut oikein tyytyväinen.

Silti mielestäni joku ytimekäs nimi myy jo paremmin, kuin numerosarja.


ja montakos noita lumia malleja onkaa?
Lumia a
Lumia b
Lumia c
...
Loppuu nimet kesken aika äkkiä.

SF-2000 || Corsair CX 750M || SaberTooth 990FX R2 || AMD FX-8350@4.75Ghz/1,43V || Asus R9 290 DirectCU II || 16GB Team Group 2400Mhz DDR3 || Blackice 360 GTX || NeXXos ST30 || Swiftech Mcp655 || EK Supermacy || ClearFlex tubing || Deathadder 4G/Destructor 2/Steelseries 6Gv2 || Sennheiser PC350 || 22" 2ms LCD Iiyama Prolite B2206WS || ASUS Xonar DX || Win7 Ultimate N
http://www.speedtest.net/result/2401459507.png

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Keskustelualue
i5 9600K | Gigabyte Z390 UD | 32GB DDR4-2666 | 970 EVO Plus SSD 1T Äänekoski 2 Myydään
Videoketju 396 Vapaata keskustelua
Biisiketju 4933 Vapaata keskustelua
Deskjet 500 ajuri win 7 9 avast! - Tuki ja keskustelu
YLE Areena ongelma 78 Televisiot
Windows 11 - Keskustelu 85 Windows -ongelmat
defender 2 Yleistä keskustelua P2P-ohjelmista
Forza Horizon 4 ongelma 1 PC:n pelit
Windows 10 - Keskustelu 1223 Windows -ongelmat
hot spot ongelma pc:n kanssa 2 PC:n rautaan liittyvä keskustelu
Näytä lisää viestejä