Microsoft esittelee uudet Surfacet 23. syyskuuta

Kirjoittaja Manu Pitkänen, | Kommentteja (2)

Microsoft esittelee uudet Surfacet 23. syyskuuta
Microsoft järjestää 23. syyskuutta New Yorkissa julkistustilaisuuden, jonka aiheena on yhtiön Surface-tabletit. Ohjelmistojätti julkistanee uuden sukupolven taulutietokoneet tapahtumassa. Windows 8.1 -käyttöjärjestelmä tulee saataville lokakuun puolivälin tietämillä.

Microsoft kertoi viime viikolla ostavansa Nokian puhelinliiketoiminnan, joten kenellekään ei pitäisi enää olla epäselvää, että Windowsista ja Officesta rahansa tehneestä yhtiöstä on kuoriutumassa palvelu- ja laiteyhtiö. Tätä Microsoft lupasi myös kesän strategia- ja organisaatiouudistuksen yhteydessä.

Microsoftin on huhuttu kehittäneen mini-koon Surfacea, mutta sellaista ei todennäköisesti nähdä tilaisuudessa.

Hardware.fi päivän diilit sähköpostiisi!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat aina tiedon, kun löydämme jonkin huikean tarjouksen nettiä selatessamme:

2 kommenttia

readyEddy
readyEddy
Miksi Microsoft esittelee uudet Surfacet? Eivätkö he todellakaan tajua?
tataka
tataka
Originally posted by readyEddy:
Miksi Microsoft esittelee uudet Surfacet? Eivätkö he todellakaan tajua?
surface rt myi tosi huonosti mutta pro malli paremmin tosin pron ongelmana oli huono akkukesto ja myöhäinen markkinoilletulo(eli porukka jäi odottamaan haswell päivitystä) haswell tosin akkukeston korjaa mutta toivonmukaan saisivat uudet myyntiin jo ensi kuun lopulla suomeenkin.

rt ongelmana oli se että tegra 3 ei tarvinnut tarpeeksi hyvää käyttökokemusta minkä uudempi tegra 4 korjaa, tosin sen pitäisi olla halvempi kun atom bay trail tarjoaa suht saman akkukeston, ohuuden, käyttökokemuksen sekä perus windows sovelluksetkin toimivat käyttöjärjestelmän puolesta

minusta power type cover joka tosin on paksu mutta jos se lisäää akkukestoa 25-35% niin se olisi tosi hyvä. itse olen vähän innostunutkin surface 2 prosta, mutta se koska se ja akkunäppäimistö tulee vaikuttaa paljon, sekä mihin hintaan acerin julkaisematon w700 manttelinperijä tulee sekä myös 13 tuuman sony vaio fit/flip, tosin toivoisin acer w700 muutakin kuin vain sen haswellin esim kunnollinen näppäimistötelakka.

microsoft voisi vielä yllättää iloisesti jos surface 2 tai siinä akkunäppiksessä olisi usb(3)/micro usb(johon saa adapterilla perus usb 2)

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Keskustelualue
Biisiketju 4775 Vapaata keskustelua
Kestävä puhelin hyvällä kameralla 10 Uutta puhelinta ostamassa
Mahd. tehokas toimistokone 400-500e 5 Uutta tietokonetta ostamassa
Finelite.org trackeri 2 Yleistä keskustelua P2P-ohjelmista
Finelite ovet auki 15 Yleistä keskustelua P2P-ohjelmista
Pelejä ilmaiseksi 57 PC:n pelit
Hyvät tarjoukset-ketju 1115 PC:n rautaan liittyvä keskustelu
Windows 11 - Keskustelu 26 Windows -ongelmat
Perseilyketju. 2176 Vapaata keskustelua
Ongelma kuvien lähetyksessä 19 Android -keskustelu
Näytä lisää viestejä