Lenovo uusi Yoga-mallistoa 3200x1800-resoluution kosketusnäytöllä

Kirjoittaja Matti Robinson, | Kommentteja (1)

Lenovo uusi Yoga-mallistoa 3200x1800-resoluution kosketusnäytöllä
Lenovo on esitellyt Berliinin IFA-messuilla Yoga-malliston uusimman tulokkaan, joka on nimeltään Yoga 2 Pro. Yoga-mallistolle tutusti laitteen näppäimistö taittuu täysin näytön taakse, jolloin laitetta voi käyttää tabletin tavoin.

Uuden Yogan speksit ovat edeltäjää huomattavasti vakuuttavammat, kuten olettaa saattaa. Näyttö on päivitetty peräti 3200x1800-resoluution kosketusnäyttöpaneeliksi, mutta kenties sitäkin tärkeämpi uudistus on uuden Haswell-suoritinarkkitehtuurin tuominen laitteeseen. Yoga 2 Pro on siis varustettu paremmalla suorituskyvyllä, mutta myös erittäin hyvällä akkukestolla.

Parempien sisuskalujen lisäksi Yoga 2 Prosta on onnistuttu viilaamaan tärkeitä kiloja ja senttejä. Painoa monitoimiläppärille kertyy noin 1,4 kiloa ja paksuutta 1,55 senttiä. Akkukestoa uuden Haswellin ansiosta lupaillaan jopa 9 tunnin verran.

Lenovo Yoga 2 Pro saapuu markkinoille lokakuun 18. päivä, jolloin myös sen käyttöjärjestelmä, Windows 8.1 julkaistaan. Hinnat alkavat 1100 dollarista (Core i5, 128GB SSD ja 4GB RAM) ja luonnollisesti parhailla varusteilla (Core i7, 512GB SSD, 8GB RAM) hintaa kertyy hieman enemmän.

Hardware.fi päivän diilit sähköpostiisi!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat aina tiedon, kun löydämme jonkin huikean tarjouksen nettiä selatessamme:

1 kommentti

tataka
tataka
vaikuttaa tosi hyvältä, hinta sama kuin vanhemmassa mallissa, parempi näyttö, ohuempi, kevyempi, akkukesto testejä odotan että miten vertautuu sonyn vaio flip 13 tuumaiseen, joka on kevyempi mutta tosin näyttö huonompi, mutta aika hyvänoloinen sekin, tosin hinta ratkaisee tosin sitäkin sanottiin tulevan ssd(128gig?) ja i sarjan haswell prossulla hintaan 1100 e(tosin ei tiedä onko i3 vai i5..) niin ja siinä näppäimet eivät jää taakse, mutta sen malli on viisto ja sen näkee onko hyvä ergonomia tablettikäytössä...

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Keskustelualue
Biisiketju 5401 Vapaata keskustelua
Pelejä ilmaiseksi 162 PC:n pelit
Perseilyketju. 2217 Vapaata keskustelua
Videoketju 427 Vapaata keskustelua
PlayStation 5 -saatavuus 32 Playstation (PS4 ja PS5)
Käyttäjätunnuksen poistaminen 4 Palautetta ylläpidolle
Langatonverkko RJ45 portin avulla 4 WLAN ja lähiverkot
katoavat ketjut 73 Palautetta ylläpidolle
Mihin bluetooth-ketju katosi? 1 Android -keskustelu
Android laitteesta lisänäyttö PC:lle 3 Ajuri- ja softaongelmat
Näytä lisää viestejä