AMD:n uusi pelipakettitarjous: valitse pelit itse, nyt tai myöhemmin

Kirjoittaja Teemu Laitila, | Kommentteja (1)

AMD:n uusi pelipakettitarjous: valitse pelit itse, nyt tai myöhemmin
AMD jatkaa suosittua Never Settle -pelipakettitarjoustaan Radeon-näytönohjainten ostajille. Never Settle Forever -paketti tulee korvaamaan nykyisen Never Settle Reloaded -paketin ja tuo mukanaan muutamia tärkeitä muutoksia kampanjan ehtoihin.

Kun nykyisessä tarjouspaketissa ostaja saa tietyt ennalta määritellyt pelit ohjaimesta riippuen, uudessa paketissa AMD on jakanut eri hintaluokkien ohjaimet kolmeen eri kategoriaan, jotka määrittelevät montako ilmaista peliä ohjaimen mukana toimitetaan. Suurin muutos edelliseen nähden on se, että ostaja saa itse valita ilmaispelit ennalta määrätystä valikoimasta. Kalleimmassa kategoriassa (Radeon HD 7900 -sarjan ohjaimet) tarjolla on kolme peliä, keskimmäisessä (Radeon HD 7800 -sarja) kaksi peliä ja halvimmassa (Radeon HD 7790/7770) yksi peli.


AMD:n mukaan tarjolla olevat pelit tulevat muuttumaan kampanjan voimassaoloaikana uusien pelien ilmestyessä tai edellisten kampanjatuotteiden loppuessa. Mielenkiintoinen yksityiskohta on mahdollisuus lunastaa ilmaispelinsä joko heti tai vasta myöhemmin (kuitenkin ennen vuoden 2013 loppua). Jos valikoimassa ei ole tarjolla itseä kiinnostavia pelejä, pisteensä voi säästää myöhemmäksi odottamaan valikoiman muuttumista. Odottaminen on kuitenkin arpapeliä, sillä AMD ei kerro tulevista muutoksista etukäteen. Tarjousta on rajoitettu myös siltä osin, että pisteet on käytettävä kaikki kerralla eli yksittäisten kiinnostavimpien pelien keräily ei onnistu.


Uuden kampanjan pelivalikoima vaikuttaa ainakin tässä vaiheessa hieman vähemmän mielenkiintoiselta, sillä valikoimasta on pudonnut muutama tämän vuoden iso nimi. Tulevaisuus voi kuitenkin tuoda muutoksia, sillä AMD:n perinteisiltä kumppaneilta odotetaan isoja julkaisuita vielä loppuvuoden aikana.

Hardware.fi päivän diilit sähköpostiisi!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat aina tiedon, kun löydämme jonkin huikean tarjouksen nettiä selatessamme:

1 kommentti

Bodomed
Bodomed
Olisko tässä sitten odotettavissa kortien halpenemista myös?


Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Keskustelualue
Biisiketju 5397 Vapaata keskustelua
Langatonverkko RJ45 portin avulla 4 WLAN ja lähiverkot
PlayStation 5 -saatavuus 31 Playstation (PS4 ja PS5)
katoavat ketjut 73 Palautetta ylläpidolle
Mihin bluetooth-ketju katosi? 1 Android -keskustelu
Android laitteesta lisänäyttö PC:lle 3 Ajuri- ja softaongelmat
2x uusia 27" näyttöjä 2 Tietokoneen näytöt
Pelejä ilmaiseksi 161 PC:n pelit
Tulostimen nimi tulostusasetuksissa 8 Tulostimet, näppäimistöt ja muut oheislaitteet
2 min mustaa ennen aukeamista 12 Windows -ongelmat
Näytä lisää viestejä