MSI GS70: "maailman ohuin 17" peliläppäri"

Kirjoittaja Valtteri Ahonen, | Kommentteja (2)

MSI GS70: "maailman ohuin 17" peliläppäri"
MSI on julkaissut uudet pelikäyttöön tarkoitetun kannettavan. Se kantaa nimeä GS70, ja yhtiö kehuu sen olevan sekä maailman ohuin että kevyin 17-tuumainen peliläppäri.

Suorittimeksi on valikoitunut neljännen sukupolven Intel Core i7-4700HQ (2.4-3.4 GHz) ja näytönohjaimena toimii NVIDIA GeForce GTX 765M. DDR3 muistia on 16 GB ja tallennuskapasiteetti on toteutettu hybridiratkaisulla, eli mukana on sekä SSD että HDD. GS70 2OD-002US -mallissa on niin sanottu Super RAID, eli 128GB mSATA SSD * 2 RAID 0 + 1TB HDD, ja edullisemmassa 2OD-001US-mallissa vaatimattomampi 128GB mSATA SSD + 750GB HDD.

Näyttö on Full HD -tarkkuuksinen (1920 x 1080) ja kuvasuhde on 16:9, kokoa tarkalleen 17,3 tuumaa. Koneesta löytyy HDMI 1.4 -portti sekä kaksi mDP-porttia, joten asemaan saa kiinni kerralla jopa 3 lisänäyttöä. Koneesta saa tarvittaessa ulos myös 4K-resoluutiota.


Läppäri on vajaat 2,2 cm paksu ja painoa akun kanssa kertyy 2,6 kiloa. Hintaa kertyy levykokoonpanosta riippuen joko 1800 dollaria tai 2000 dollaria.

Hardware.fi päivän diilit sähköpostiisi!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat aina tiedon, kun löydämme jonkin huikean tarjouksen nettiä selatessamme:

2 kommenttia

H4X0R-X
H4X0R-X
Herää nopeasti erinomainen kysymys, että mitä oikeaa järkeä tuossa kannettavan 2 x ssd raid 0:ssa oikein on? Etenkin kun koneessa on ruhtinaallinen 16 Gb muistia. Hyöty kahden ssd:n raidimisesta on etenkin peleissä vähäistä, puhumattakaan että kyseessä on läppäri, joka tehokkuudestaan huolimatta ei ole muutenkaan paras laite hyödyntämään tuota nopeutta, monen useamman vuoden vanhan pöytäkoneenkin näyttäessä sille närhen munat.

Sitten kun kyseessä on kuitenkin vain 128 Gb levyt, niin mokomiin sopii vain muutama peli kuitekin kerrallaan. Itse laittaisin mieluummin yhden 256 Gb ssd:n noiden tilalle. Sillä saisi nopean lisätilan lisäksi, hieman paremman akunkeston, sekä säästyisi 0 raidin kommervenkeiltä, jos akku päättää hajota koneen ollessa vuoden ikäinen.
ArttuH5N1
ArttuH5N1
16GB DDR3-muistia? No ei pitäisi ihan heti loppua.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Keskustelualue
Käyttäjätunnuksen poistaminen 2 Palautetta ylläpidolle
Biisiketju 5397 Vapaata keskustelua
Langatonverkko RJ45 portin avulla 4 WLAN ja lähiverkot
PlayStation 5 -saatavuus 31 Playstation (PS4 ja PS5)
katoavat ketjut 73 Palautetta ylläpidolle
Mihin bluetooth-ketju katosi? 1 Android -keskustelu
Android laitteesta lisänäyttö PC:lle 3 Ajuri- ja softaongelmat
2x uusia 27" näyttöjä 2 Tietokoneen näytöt
Pelejä ilmaiseksi 161 PC:n pelit
Tulostimen nimi tulostusasetuksissa 8 Tulostimet, näppäimistöt ja muut oheislaitteet
Näytä lisää viestejä