Uusia kuvia tulevasta Nexus-tabletista - julkaisu jo ensi viikolla

Kirjoittaja Teemu Laitila,

Uusia kuvia tulevasta Nexus-tabletista - julkaisu jo ensi viikolla
Googlen uudistettu Nexus 7 -tabletti poseeraa vielä (ehkä) viimeisissä kuvissa ennen ensi viikolle odotettua julkaisua. Laitetta odotettiin alun perin jo kevään Google I/O -tapahtumassa, mutta monien harmiksi Google ei puhunut mitään uusista laitteista tai Androidin seuraavasta versiosta.

Android Centralin julkaisemissa kuvissa näkyy musta tabletti, joka on varustettu sekä Googlen että sen varsinaisen valmistajan Asuksen logoilla. Laitteen takakuori on kuvien perusteella menettänyt edellisen mallin takakuoren tekstuurit. Kuva kuitenkin paljastaa vasempaa ylänurkkaan sijoitetun kameran, jonka pitäisi tallentaa kuvia viiden megapikselin tarkkuudella. Ilmeisesti salamaa ei ole tarjolla.

Vuoto vahvistaa aiempia huhuja seitsemän tuuman Full HD -näytöstä. Järjestelmäpiirin suhteen ennakkotiedoissa on mainittu sekä Snapdragon 600 että vanhempi Snapdragon S4 Pro. Android Centralin mukaan laitteen emolevy viittaisi nimenomaan S4 Pro -piiriin. Muistia on kaksi tai neljä gigatavua (ennakkotiedot vaihtelevat) ja tallennustilaa 16 tai 32 gigatavua mallista riippuen. Kuten Nexus-laitteissa yleensä, microSD-korttipaikkaa ei ole tarjolla.Laitteen odotetaan saapuvan myyntiin kesän mittaan Yhdysvalloissa 269,99 dollarin hintaan (32 GB versio) ja 229,99 dollarin hintaan (16 GB versio). Suomessa hinta kääntynee edellisen mallin tapaan suoraan euroiksi verojen tullessa vielä hinnan päälle.

Uudistettu Nexus 7 julkaistaan todennäköisesti ensi viikon keskiviikkona.

Hardware.fi päivän diilit sähköpostiisi!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat aina tiedon, kun löydämme jonkin huikean tarjouksen nettiä selatessamme:

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Keskustelualue
Xiaomi Redmi 10C 1 Android -keskustelu
Vanha laskutusohjelma pilveen? 3 Windows -ongelmat
Biisiketju 5297 Vapaata keskustelua
mitä rautaa 10 PC:n rautaan liittyvä keskustelu
Windows 11 - Keskustelu 221 Windows -ongelmat
google tili kaapattu 107 Windows -ongelmat
Hyvät tarjoukset-ketju 1208 PC:n rautaan liittyvä keskustelu
Philips TV:n äänentoisto HDMI-kaapelilla vahvistimeen 6 Kotiteatterin äänentoisto
Samsungin kuvaongelma 3 Android -keskustelu
Uutta näyttöä 27" n:300e 1 Tietokoneen näytöt
Näytä lisää viestejä