AfterDawn logo

Microsoft järjestäytymässä uudelleen – uutisia voidaan kuulla pian

Manu Pitkänen Manu Pitkänen
2 kommenttia

Microsoftia vuodesta 2000 lähien johtanut Steve Ballmer suunnittelee yhtiön suurta uudelleenjärjestelyä, jonka arvellaan esiteltävän 1. heinäkuuta, jolloin yhtiö aloittaa uuden tilikauden.

Julkisuuteen tulleiden tietojen mukaan Ballmer aikoisi järjestää Microsoftin neljään divisioonaan, jotka ovat yritysliiketoiminta, laitteet, sovellukset ja palvelut sekä käyttöjärjestelmät. Windows ja Windows Phone laiteittaisiin näin ollen saman katon alle. The Vergen saamien tietojen mukaan uudella organisaatiolla halutaan lähentää käyttöjärjestelmiä entisestään, vaikka niissä on jo nyt paljon samaa. Laajemmassa mittakaavassa Microsoftin arvellaan suuntautuvan entistä enemmän laite- ja palveluyhtiöksi.


Muutosta on valmisteltu hyvin pienessä piirissä, minkä takia monet senior-tason johtajat ovat alkaneet pelätä oman paikkansa puolesta. Uudelleenjärjestelyn seurauksena muutamille johtajille annetaan aiempaa suurempi rooli yhtiössä, mikä voi johtaa useiden korkean tason johtajien lähtöön.

Wall Street Journal kertoi viime viikolla Microsoftin havitelleen Nokian puhelintoimintoja. Tämä vahvistaa tietoa, että Windowsilla ja Office-toimisto-ohjelmilla rahaa lypsänyt yhtiö haluaisi suuntautua entistä voimakkaammin laite- ja palvelubisnekseen.

2 KOMMENTTIA

Labratoria1/2

"1. hienäkuuta"

-Hei, nyt sitä tarkistusta vähän lisää... :)

ArttuH5N12/2

Originally posted by Labratoria:

"1. hienäkuuta"

-Hei, nyt sitä tarkistusta vähän lisää... :)

Kesä ja kirjoitusvirheet :)

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT