Kiinalaisyhtiö esitteli 330 dollarin Android-älykellon

Kirjoittaja Manu Pitkänen, | Kommentteja (2)

Kiinalaisyhtiö esitteli 330 dollarin Android-älykellon
Kiinalaisen online-peleihin ja kirjoihin erikoistuneen Shandan tytäryhtiö GEAK on esitellyt Android-älykellon. Googlen käyttöjärjestelmään perustuvan kellon on esitellyt aiemmin ainakin Sony.

GEAK Watch on teknisesti hyvin pitkälle juuri sellainen kuin sen voisi kuvitellakin olevan. Android 4.1 -käyttöjärjestelmällä varustettu kello tukee Wi-Fiä (802.11 b/g/n) ja langatonta ad hoc -lähiverkkoa. Kello osaa muuntaa puheen tekstiksi, mikä helpottaa esimerkiksi viestittelyä kavereiden kanssa. QWERTY-näppäimistön käyttö 1,55 tuuman monikosketusnäytöllä on todennäköisesti hieman haastavaa. Kellosta löytyy GPS-, NFC ja Bluetooth 4.0 -tuki. FM-radio löytyy myös. Kaikkia toimintoja vauhdittaa gigahertsin kellotaajuudella toimiva Ingenic JZ4774 -suoritin, 512 megatavun keskusmuisti ja neljän gigatavun tallennusmuisti. Akku on kapasiteetiltaan 500 milliampeerituntia.


Älykello on tarkoitettu pelkästään ajan näyttämiseen, minkä takia kello osaa mittailla ja tarkkailla käyttäjäänsä hyvin eri tavoin. GEAK Watch seuraa käyttäjänsä unirytmiä, pulssia, verenpainetta, ruumiinlämpötilaa ja askeleita. IPX3-sertifioitu kello kestää roiskevettä.

Älykello on hinnoiteltu 330 dollarin tasolle.

Hardware.fi päivän diilit sähköpostiisi!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat aina tiedon, kun löydämme jonkin huikean tarjouksen nettiä selatessamme:

2 kommenttia

Bodomed
Bodomed
Ompas siinä mukavan hintainen vempain ihmisille jolla on jo kaikkea muuta. :D Voishan tolla olla ihan käyttöäkin jos vaan on helppo ohjattavuus. Esim jollekkin trendi tietoisille mummolle, saa samassa paketissa verenpainemittarin ja uutisten lukija. :D Sitten kellosta vois laittaa mittaus tulokset suorana RSS syötteenä lääkärin puhelimeen.


ArttuH5N1
ArttuH5N1
Originally posted by Uutinen:
ja langatonta ad hoc -lähiverkkoa.

Tämän toivoisi olevan vakio-ominaisuus android-laitteissa, mutta ei. Oman Nexus 7:n (WLAN-malli) käytettävyys ulkona pysyy melko heikkona, koska Nokialaisen muodostamaan ad hoc-verkkoon ei voi yhdistää...

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Keskustelualue
Philips TV:n äänentoisto HDMI-kaapelilla vahvistimeen 6 Kotiteatterin äänentoisto
Samsungin kuvaongelma 3 Android -keskustelu
google tili kaapattu 106 Windows -ongelmat
Biisiketju 5296 Vapaata keskustelua
Uutta näyttöä 27" n:300e 1 Tietokoneen näytöt
RTX 3060 12gb 2 PC:n rautaan liittyvä keskustelu
Nettiyhteyden jakaminen pöytäkoneeseen 11 Android -keskustelu
katoavat ketjut 71 Palautetta ylläpidolle
Windows 10 - Keskustelu 1234 Windows -ongelmat
Windows 11 - Keskustelu 217 Windows -ongelmat
Näytä lisää viestejä