Sony esitteli kolme uutta Triluminos-näytöllä varustettua kannettavaa

Kirjoittaja Manu Pitkänen,

Sony esitteli kolme uutta Triluminos-näytöllä varustettua kannettavaa
Sony on esittellyt kolme uusiin Haswell-suorittimiin perustuvaa kannettavaa tietokonetta: Vaio Duo 13, Vaio Pro 13 ja 11.

Kolmikosta ensinnä mainittu on hybridikannettava, eli se toimii niin tavallisena tietokoneena kuin taulutietokoneenakin. Laitteen Full HD -tasoista näyttöä on kohennettu Bravia- ja Triluminos-tekniikoilla, joista jälkimmäinen on Sonyn oma kvanttipisteteknologia. Yhtiön sisäistä osaamista nähdään myös Duon kamerassa, jossa käytetään kahdeksan megapikselin Exmor RS -kennoa. Etukamera taipuu 1080p-tasoisen videon kuvaamiseen.

Pro- ja Duo-kannettavien välillä löytyy paljon yhtäläisyyksiä. Merkittävin ero on siinä, että Pro-malleja ei voi muuntaa tabletiksi. Kaikista malleista löytyy NFC, Bravia- ja Triluminos-tekniikat, ClearAudio+-ääniteknologia ja kosketusnäyttö. Sonyn mukaan Vaio Prot ovat kevyimpiä kosketusnäytöllisiä ultrabookeja, niiltä löytyy painoa 870 ja 1060 grammaa. Kannettavien rungoissa on hyödynnetty hiilikuitua ja rannetuessa on käytetty alumiinia. Sony lupaa pienemmän Pron akun kestävän yhdellä latauksella 14 tuntia. Suuremman akkukestoksi kerrotaan 13 tuntia.


Sonyn uudet Vaio Prot tulevat myyntiin mustana ja hopeana 9. kesäkuuta. Hinnaksi ilmoitettiin 1149 ja 1249 dollaria. Vaio DUo 13 myynti alkaa samana päivänä ja sitä saa mustana tai valkoisena. Hintaa sille kertyyy 1399 dollaria.

Hardware.fi päivän diilit sähköpostiisi!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat aina tiedon, kun löydämme jonkin huikean tarjouksen nettiä selatessamme:

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Keskustelualue
Biisiketju 5397 Vapaata keskustelua
Langatonverkko RJ45 portin avulla 4 WLAN ja lähiverkot
PlayStation 5 -saatavuus 31 Playstation (PS4 ja PS5)
katoavat ketjut 73 Palautetta ylläpidolle
Mihin bluetooth-ketju katosi? 1 Android -keskustelu
Android laitteesta lisänäyttö PC:lle 3 Ajuri- ja softaongelmat
2x uusia 27" näyttöjä 2 Tietokoneen näytöt
Pelejä ilmaiseksi 161 PC:n pelit
Tulostimen nimi tulostusasetuksissa 8 Tulostimet, näppäimistöt ja muut oheislaitteet
2 min mustaa ennen aukeamista 12 Windows -ongelmat
Näytä lisää viestejä