Acerin uutuuskannettavassa on "leijuva näyttö"

Kirjoittaja Manu Pitkänen, | Kommentteja (7)

Acerin uutuuskannettavassa on "leijuva näyttö"
Acer on esitellyt joukon uusia tuotteita, joista ehkä kaikkein erikoisin on Aspire R7 -kannettava. Hienostuneen saranamekanismin ansiosta 15,6-tuumaisen Full HD -kosketusnäytön pystyy asettelemaan hyvin erilaisiin asentoihin, muiden muassa "leijumaan" ilmassa. Kuvat kertovat enemmän mihin kaikkeen R7 kykenee.

Aspire R7:stä löytyy Acer Suomen lehdistötiedotteen mukaan Intel Core i5 -prosessori, 12 Gt muistia, yhden teratavun kiintolevy tai 256 gigatavun SSD-kiintolevy sekä taustavalaistu näppäimistö. HDMI-portti, SD-kortinlukija, audioliitännät, kolme USB-porttia, Wifi, Bluetooth-yhteys sekä muuntoportti, joka tukee VGA-, RJ45- ja USB-liitäntää löytyvät niin ikään laitteesta.

Erityisen kaksoissaranoinnin lisäksi R7:n erikoisuuksiin kuuluu touchpad, joka on sijoitettu näppäimistön taakse. Normaalisti kannettavan kosketuslevy on laitettu näppäimistön etupuolelle. Touchpadin käyttö saattaa aiheuttaa Aspire R7:ssä ylimääräisiä näppäinpainalluksia.

Aspire R7 tulee myyntiin kesäkuussa. Hinnat alkavat 1049 eurosta.
7 kommenttia

mcmopo
Ensimmäinen innovaatio läppäreihin sitten 80-luvun. Harmi vain että hinta on aika iso perusläppäriksi.

Tietokone; Emo=AsRock 970 Extreme4, Prosessori=FX-8350 8x4,7Ghz, Nayttis=Gigabyte AMD Radeon HD 7850 OC 2GB, Muisti=16gb 1600Mhz DDR3, Kovalevytila=250gb SSD/5TB normaali.

qwerty83
Onpas näppärän & kestävän näköinen ratkaisu. :)
sidrend
Touchpadin sijoittelu vaikuttaa oudolta, tiedä sitten miten käytännössä toimii.

Define R4 / Asus Z87-A / i5-4670k / Crucial 2x4gb / GTX660 / RX-5300 / 2x F3 1TB / Crucial M4 / Eizo FS2333 / Mionix Naos 7000 / Sidewinder X4 / STR-DH520 + Cambridge Audio Minx Min 10 x5 + Boston Soundware XS Sub / Corsair Vengeance 1500 / Superlux HD330 & HD681B / G27 / PS3 / X360S

olliboi
Originally posted by sidrend:
Touchpadin sijoittelu vaikuttaa oudolta, tiedä sitten miten käytännössä toimii.
nii, ei välttämättä vaikuta ainakaan niiden käsiin ollenkaan huonolta jotka läppäreitä ei koskaan ole käyttäneet, ja touchpadiä ei käytetä kuitenkaan samaan aikaan näppäimistön kanssa niin ei kädetkään ole mitenkään tiellä kun joutuu tonne padille asti kurkottamaan.

NZXT Lexa s, Nexus RX-8500 850W, 1000gb,xfx HD7950 3GB amd Phenom II 690T -> 1600T 3,8GHZ, Zalman CNPS-9900NT, Asrock 990fx Extreme3, Kingston HyperX blu 1600mhz 16gb, Nuforce icon udac2.

RandomHe
Mukava padia käyttää kun kirjaimia tulee jokapaikkaan.
(Kädet makaa näppäinten päällä)

Nykyään normaalissa läppärissä (Touchpadi alhaalla) Hiiri liikkuu jos kirjottaa, niin tässä toistepäi? :D
BonaC
Ja tuon touchpadin sijoittelun ymmärtää kun ymmärtää että kyseessä on Win8 suunnittelun tuoma kosketusnäyttö, jolloin hiirellä (tai touchpadilla) ei luultavammin normaali ihminen enää tee juuri mitään kun kaikki on niin hienoa kosketusnäyttökamaa.

Ei siinä mitään, tuolla pääsee ainakin vähän enemmän mukauttamaan näytön katselukulmaa jos ei muuta. Itse ainakaan en tykkää tuosta, että näppäimistö alkaa heti tuosta reunasta, rannetukea kun tuolla menetelmällä ei ole ollenkaan. Ja sitten hienoa kattella kun näyttö on taas vaihteeksi täynnä sormenjälkiä.
ArttuH5N1
Vähän on kyllä erikoinen... Tiedä sitten, miten hyvä ratkaisu tuo on.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille