AfterDawn logo

AMD tuo uuden ohjaimen ja pelin kylkiäiskampanjaan, vanhoja asiakkaita unohtamatta

Teemu Laitila Teemu Laitila
1 kommentti

AMD on laajentanut Never Settle Reloaded -kampanjaa uuteen ohjaimeen ja samalla mukaan tulee uusi peli. Poikkeuksellisesti pelin voivat ladata myös paketin jo aiemmin ostaneet asiakkaat.

Kampanjatarjoukseen lisätty peli on Ubisoftin sarjakuvamainen Far Cry 3 -versiointi Far Cry 3: Blood Dragon. Blood Dragon käyttää Far Cry 3:n pelimoottoria ja mekaniikkaa, mutta uudella (lyhyemmällä) tarinalla ja grafiikalla. Pelin voivat ladata kaikki Never Settle Reloaded -kampanjaan kuuluvan ohjaimen ostaneet.

Uusi kampanjaan kuuluva ohjain on jo budjettiluokan puolelle menevä Radeon HD 7770 GHz Edition. Kampanjaa tarjoavilta jälleenmyyjiltä ohjaimen mukana toimitetaan nyt alkuperäinen Far Cry 3 sekä Far Cry 3: Blood Dragon -pelit. Radeon HD 7770 GHz Editionin ottaminen mukaan kampanjaan on erikoista sen osalta, että sen hintaluokan ohjainten mukana harvemmin toimitetaan vielä ilmaisia pelejä.


1 KOMMENTTI

mcmopo1/1

Harmi vain että tuolle kampanjalle ei ole yhtään suomalaista jälleenmyyjää joten kortti pitää ostaa ulkomailta jos haluaa pelin mukaan.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT