AfterDawn logo

Patenttihakemus paljastaa: Nokia työskenteli tabletin parissa jo vuonna 2011

Teemu Laitila Teemu Laitila
1 kommentti

Nokian vuodelta 2011 oleva patenttihakemus paljastaa, että yhtiö on työskennellyt tabletin parissa jo siinä vaiheessa, kun päätös Microsoftin kelkkaan siirtymisestä tehtiin.

Tabletin suunnittelu on edelleen Nokialla työn alla. Aikaa vaikuttaisi vievän oman lähestymistavan löytäminen, toimitusjohtaja Steven Elopin aiempien kommenttien mukaan yhtiö ei halua julkaista samanlaista laitetta, joka löytyy jo monen valmistajan valikoimasta. Tuoreimpien tietojen mukaan Nokia olisi panostamassa laitteen näppäimistöön.

Näppäimistö oli merkittävässä roolissa jo vuonna 2011 tehdyssä ja nyt UnwiredView-sivuston huomaamassa patenttihakemuksessa, jossa kuvaillaan näppäimistöllä varustettua suojakuorta. Hieman monimutkaisen näköinen suojakuori taipuu suunnitelman mukaan useammasta kohdasta ja toimii näppäimistön lisäksi tukijalkana laitteen takana.



Nokia-tabletin olemassaolo on varma asia, mutta koska yhtiö saa valmiin tuotteen ulos, on toinen kysymys. Useamman vuoden työstämisen jälkeen tulossa saattaisi olla jotain todella mielenkiintoista.

1 KOMMENTTI

haga11/1

Eihän tässä uutisessa ole mitään uutta mitä ei tiedettäisiin jo.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT