Intelin uuden sukupolven suorittimia löytyy jo verkkokauppojen valikoimista

Kirjoittaja Manu Pitkänen, | Kommentteja (3)

Intelin uuden sukupolven suorittimia löytyy jo verkkokauppojen valikoimista
Intelin Haswell-suorittimien varsinaisen julkaisun odotetaan tapahtuvan 2. kesäkuuta -- sopivasti ennen Computex-messujen alkua. Virtapiheiksi lupailtuja suorittimia löytyy jo kuitenkin verkkokauppojen valikoimista.

Hardware.info raportoi viime viikolla kuinka Core i7-4770K oli ilmestynyt hollantilaisten MaxICT:n ja TakeItNow-verkkokauppojen valikoimiin. Uuden sukupolven Intel-suorittimia on nyt ilmestynyt laajemmalla valikoimalla PCSuperStoren valikoimiin. Yhdysvaltalaisen verkkokaupan valikoimista löytyy kaiken kaikkiaan kahdeksan Haswell-prosessoria: Core i5-4430, i5-4570, i5-4570S, i5-4670, i5-4670K, i7-4770, i7-4770K ja i7-4770S. Niiden hinnat ovat kaupassa 0-13 prosenttia korkeampia Ivy Bridge -verrokeihin nähden. Tämä ei kuitenkaan merkkaa paljoakaan, sillä hinnat tippunevat kun suorittimien julkaisupäivä lähestyy.


Tom's Hardwaren ennakkotestien perusteella Haswell on suorituskyvyssä hieman Ivy Bridgeä edellä. Haswellien myyntivaltti on kuitenkin vähävirtaisuus, joka esimerkiksi kannettavissa tietokoneissa tarkoittaa pidempää akkukestoa.

Hardware.fi päivän diilit sähköpostiisi!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat aina tiedon, kun löydämme jonkin huikean tarjouksen nettiä selatessamme:

3 kommenttia

Sefriol
Sefriol
Näyttävästi kyseinen prosessorityyppi ei enää toimi vanhemmissa 1155 ja 1156 socketeissa? Noh se katkaisi ainakin oman intoni päivittää. Tehoero on kumminkin niin minimaalinen eikä vähävirtaisuus ole uuden emolevyn hankkimisen arvoinen.
xbkrypt0n
xbkrypt0n
Näyttäisi tosiaan olevan taas uusi socketti. Emolevyn osto siis edessä niillä jotka haluavat noihin päivittää. Uudet prossut ovat LGA 1150 eli Socket H3 kantaa.
Lakupiip
Lakupiip
Ei nuo hinnat ainakaan pahalta näytä. Julkasupäivän jälkeen vois ihan hyvin olla suomessakin (kyllä, jopa suomessa) saman hintasia ku ivyt ja sandyt.
Eikä tuo uusi socketti nyt niin paha oo... Yleensä ne jotka prossua päivittävät ostavat samalla uuden emon, poikkeuksia kyllä löytyy kuten esim Sefriol näköjään :D (Ei millään pahalla)

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Keskustelualue
Biisiketju 5402 Vapaata keskustelua
Perseilyketju. 2218 Vapaata keskustelua
Videoketju 428 Vapaata keskustelua
Pelejä ilmaiseksi 162 PC:n pelit
PlayStation 5 -saatavuus 32 Playstation (PS4 ja PS5)
Käyttäjätunnuksen poistaminen 4 Palautetta ylläpidolle
Langatonverkko RJ45 portin avulla 4 WLAN ja lähiverkot
katoavat ketjut 73 Palautetta ylläpidolle
Mihin bluetooth-ketju katosi? 1 Android -keskustelu
Android laitteesta lisänäyttö PC:lle 3 Ajuri- ja softaongelmat
Näytä lisää viestejä