AfterDawn logo

Näytönohjainten pelipakettisota jatkuu: Nvidialta pelirahaa ohjaimen ostajalle

Teemu Laitila Teemu Laitila
1 kommentti

Näytönohjainten kylkiäisiksi pakatut pelit ovat jo vanha myynninedistämiskikka, mutta viime aikoina ne ovat nousseet yhtä merkittävämpään osaan sekä AMD:n että Nvidian markkinoinnissa. Valmistajan kannalta on parempi tarjota ohjaimen mukana muutama peli ja nostaa samalla hintaa, kuin ryhtyä kilpailemaan suoraan myyntihinnoilla.

AMD julkisti tuoreimman pakettitarjouksensa kuun alussa tarjoamalla kalliimman pään Radeon-ohjaimen ostajalle muutaman piakkoin saapuvan huippupelin. HD7800-sarjan ostajat saavat Bioshock: Infinite -pelin sekä uuden Tomb Raider -pelin. HD7900-sarjan paketista löytyy Tomb Raiderin sijaan Crysis 3 ja useamman ohjaimen (tai yhden HD 7990 -ohjaimen) ostajaa hemmotellaan jopa kuuden pelin paketilla.


Nvidia vastasi tällä viikolla AMD:n haasteeseen, mutta yhtiö otti pelipaketteihin hieman uudenlaisen lähestymistavan. Varsinaisten pelien sijaan Nvidia tarjoaa pelirahaa kolmeen suosittuun ilmaispeliin. Ostetun ohjaimen mallista riippuen tarjolla on 25-50 dollarin arvosta pelirahaa World of Tanks, Hawken ja PlanetSide 2 -peleihin.

AMD vahvisti jo aiemmin, että yhtiö ei aio esitellä uusia työpöytäohjaimia lähikuukausina, vaan seuraavaa sukupolvea saatetaan joutua odottamaan loppusyksyyn saakka. Pelipaketeilla on helppo pitää kuluttajien kiinnostusta yllä siihen saakka, kunnes yhtiöllä on jotain uutta julkaistavaa.

Jos pelipaketit kiinnostavat ja uudelle ohjaimelle olisi tarvetta, kannattaa ennen ostosta tarkistaa, että jälleenmyyjä tarjoaa halutut tarjoukset.

1 KOMMENTTI

Siggy1/1

Verkkokauppa.comissa HD7800- ja HD7900-sarjan näyttiksien ostajat saa Dirt Showdown, Deus Ex ja Nexuiz -pelit. Nvidia tarjoaa samassa putiikissa GTX680:lle Assassin's Creed III -pelin latauskumpongin sekä sit noihin kolmeen mainittuun peliin (World of Tanks, Hawken ja PlanetSide 2) 110 euron arvosta latauskumponkeja.

http://www.verkkokauppa.com/fi/product/...C-2048-MB-nayto

http://www.verkkokauppa.com/fi/product/...tonohjain-PCI-e

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT