AfterDawn logo

Nvidian pelioptimointityökalu avautui kaikille käyttäjille

Teemu Laitila Teemu Laitila

Nvidian pelioptimointityökalu GeForce Experience siirtyi viime viikon lopulla avoimeen beta-vaiheeseen ja työkalua on paranneltu muun muassa uusilla laitekokoonpanoilla.

Yhtiön mukaan noin 40 000 ihmistä latasi sovelluksen sen edellisessä rajoitetummassa beta-testissä, jonka palautteiden perusteella sovellukseen on tehty kosolti muutoksia ja parannuksia. Mukana on esimerkiksi tuki uusille peleille (FarCry 3, Mechwarrior Online, Hawken, Hitman Absolution, Left 4 Dead 2 sekä muita), mikä nostaa tuettujen pelien kokonaismäärän 41 kappaleeseen.

Pelien lisäksi mukana on uusia laitteistokokoonpanoja. Ensimmäisessä beta-versiossa tuki löytyi pelkästään uusimpien sukupolvien laitteille, mutta nyt mukaan on tuotu prosessoreiden osalta muun muassa Intelin Core 2 Duo - ja Core 2 Quad -prosessoreita. Myös tuki 2560x1440 resoluutiolle on tarjolla. Näkyvien muutosten lisäksi sovelluksesta on korjattu lukuisia pikkuongelmia.


Sovelluksen voi ladata Nvidian sivuilta, mutta kannattaa muistaa, että kyseessä on edelleen beta-versio, jossa saattaa esiintyä ongelmia.

GeForce Experience on työkalu, joka yrittää automaattisesti optimoida pelien asetukset grafiikan laadun ja suorituskyvyn suhteen käyttäjän laitteistoprofiilin perusteella. Se toimii vain Nvidian Fermi- ja Kepler-piireihin perustuvilla ohjaimilla.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT