Kingston esitteli CES-messuilla maailman tilavimman muistitikun

Kirjoittaja Valtteri Ahonen, | Kommentteja (8)

Kingston esitteli CES-messuilla maailman tilavimman muistitikun
25-vuotista taivaltaan maailman johtavana kolmannen osapuolen muistivalmistajana juhliva Kingston on julkistanut CES-messuilla USB-muistitikun maailman suurimmalla kapasiteetilla. DataTraveler HyperX Predator 3.0 tulee saataville sekä 512 gigatavun että huimassa 1 teratavun kokoluokassa.

– Uudelle DataTraveler HyperX Predator 3.0 -muistitikulle mahtuu kaikki mitä ikinä tarvitsee kantaa mukana matkassa. Suurella kapasiteetilla ja siirtonopeuksilla varustetuilla muistitikuilla säästyy aikaa ja vaivaa. Kapasiteetti ja nopeus riittävät muun muassa HD-kuvan suoratoistoon ja editointiin sekä pelien pelaamiseen viiveettä suoraan tikulta, toteaa Kingstonin Suomen liiketoimintaa johtava Mikko Maanoja.

Uudet järeät tikut on tehty kovaan sinkkirunkoon ja ne yltävät 240/160MB/s luku- ja kirjoitusnopeuksiin. Molempien kokoluokkien tikut ovat SuperSpeed USB 3.0 -sertifioituja. Tikuissa on viiden vuoden takuu sekä 24/7 toimiva ilmainen tuotetuki.

Kingston julkaisi myös juhlavuotensa kunniaksi videon, jolla yhtiö kertoo historiastaan, filosofiastaan ja tuotteistaan.


Hardware.fi päivän diilit sähköpostiisi!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat aina tiedon, kun löydämme jonkin huikean tarjouksen nettiä selatessamme:

8 kommenttia

teme565
teme565
Jokuhan näitä terasia Kingstoneita myi taannoin jo huuto.netissä...
http://www.huuto.net/kohteet/kingston-m...ei-hv/245252013
Mata
Mata
Todennäköisesti saa odottaa hieman ennenkuin tavallinen pulliainen raaskii rahansa noihin pistää.

ep_
ep_
Jep. Hinta on varmaan melko mahtava...
DjZorlag
DjZorlag
Pienempi varmaan n. 800-1000e? Isompi sitten tuplat...
Mattinenmatti
Mattinenmatti
Originally posted by teme565:
Jokuhan näitä terasia Kingstoneita myi taannoin jo huuto.netissä...
www.huuto.net/kohteet/kingston-muistitikku-1000gb-ei-hv/245252013
Kyseessä oli väärennös, joita on paljon myynnissä esim. ebayssä. Nämä oikeat 1000GB muistit ovat vasta tulossa markkinoille. Jos katsot tarkasti huuto.netissä olevaa kuvaa, niin kyseessä on aivan eri sarjaan perustuva muisti. Siinä sarjassa ei edes 1000GB-muisteja valmistettu.

Voit myös lukea kuinka lapsellisesti kyseinen myyjä käyttäytyy, kirjoitusvirheineen, ja tehdä siitä oman johtopäätöksesi. Luottaisitko ko. myyjään? Kyseessä oli vähintään petoksen yritys.
mcmopo
mcmopo
Originally posted by Mattinenmatti:

Kyseessä oli väärennös, joita on paljon myynnissä esim. ebayssä. Nämä oikeat 1000GB muistit ovat vasta tulossa markkinoille. Jos katsot tarkasti huuto.netissä olevaa kuvaa, niin kyseessä on aivan eri sarjaan perustuva muisti. Siinä sarjassa ei edes 1000GB-muisteja valmistettu.

Voit myös lukea kuinka lapsellisesti kyseinen myyjä käyttäytyy, kirjoitusvirheineen, ja tehdä siitä oman johtopäätöksesi. Luottaisitko ko. myyjään? Kyseessä oli vähintään petoksen yritys.
Ei välttämättä ole tahallinen petos. Moni muukin ihminen on mennyt lankaan tuollaisten tikkujen kanssa. Eli homma toimii niin että tietokone näyttää että tikku on 1TB:N kokoinen mutta oikeasti tikku onkin vaikka 8gt kokoinen. Kun 8gt tulee täyteen niin kone heittää erroria etkä pysty kitjoittamaan tikulle enää mitään. Samanlaisia kiintolevyjäkin löytyy kiinanmaalta.
xbkrypt0n
xbkrypt0n
Originally posted by mcmopo:
Eli homma toimii niin että tietokone näyttää että tikku on 1TB:N kokoinen mutta oikeasti tikku onkin vaikka 8gt kokoinen. Kun 8gt tulee täyteen niin kone heittää erroria etkä pysty kitjoittamaan tikulle enää mitään. Samanlaisia kiintolevyjäkin löytyy kiinanmaalta.
Tuollaisia tikkuja ei ole pitkään aikaan ollut enää markkinoilla. Nykyiset tikut tallentavat mukisematta vaikka sen teratavun tai neljä, mitä ikinä kapasiteetiksi on muutettu ja se myös lukee datan takaisin tikulta, mutta yli kapasiteetin menevä data on joko random-generoitua, nollaa tai jotain ihan muuta puutaheinää dataa eikä sitä mitä sinne on tallennettu. Tikun kapasiteetin voi korjata oikeaksi yleensä ja työkalut ovat kaikille saatavilla netistä, joilla voi myös tehdä itse noita väärennettyjä tikkuja.
DjZorlag
DjZorlag
Originally posted by xbkrypt0n:
Tuollaisia tikkuja ei ole pitkään aikaan ollut enää markkinoilla. Nykyiset tikut tallentavat mukisematta vaikka sen teratavun tai neljä, mitä ikinä kapasiteetiksi on muutettu ja se myös lukee datan takaisin tikulta, mutta yli kapasiteetin menevä data on joko random-generoitua, nollaa tai jotain ihan muuta puutaheinää dataa eikä sitä mitä sinne on tallennettu. Tikun kapasiteetin voi korjata oikeaksi yleensä ja työkalut ovat kaikille saatavilla netistä, joilla voi myös tehdä itse noita väärennettyjä tikkuja.

Juuri näin. Huutonetissä olevalle tikulle myyjä oli kertonut tallentavansa 100gb edestä tiedostoja. Tai ainakin se on voinut näyttää siltä. Osa datasta sitten on luettavissa, osa ei.
Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 8. tammikuuta, 2013 @ 16:17

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Keskustelualue
Valokuidun saatavuus eri puolilla Suomea 22 Laajakaistaliittymät
Hyvät tarjoukset-ketju 1230 PC:n rautaan liittyvä keskustelu
Microsoft Edge - Keskustelu 45 Windows -ongelmat
DB25 rinnakkaisportin asennus uudempaan työkoneeseen? 2 Tulostimet, näppäimistöt ja muut oheislaitteet
Biisiketju 5432 Vapaata keskustelua
Pelejä ilmaiseksi 170 PC:n pelit
Pelien siirtäminen ulkoiselle kovalevylle? 7 Kannettavat tietokoneet
Hauskat kuvat 5 Vapaata keskustelua
Ukraina keskustelu - Venäjän hyökkäys Ukrainaan 97 Vapaata keskustelua
Instagramin uudet ominaisuudet 14 Yleistä keskustelua kännyköistä
Näytä lisää viestejä