AfterDawn logo

Asus-pomo uskoo irrotettavien prosessoreiden tulevaisuuteen

Teemu Laitila Teemu Laitila
2 kommenttia

Maailman suurimman emolevyvalmistajan Asuksen hallituksen varapuheenjohtaja ja emolevytoimintojen johtaja Joe Hsieh uskoo Intelin jatkavan myös irrotettavien LGA-kannallisten prosessoreiden valmistusta. Aikaisemmassa raportissa Intelin kerrottiin suunnittelevan BGA-kantaan vuonna 2014 julkaistavin Broadwell-prosessoreiden myötä.

Hhsieh uskoo, että tilanne ei tule olemaan niin hankala kun julkisuudessa on välillä spekuloitu, vaan Intel tulisi säilyttämään LGA-kannat emolevylle juottamista vaativien BGA-kantojen lisänä. Myös Intel on vahvistanut LGA-kantojen säilymisen yhtiön valikoimissa "toistaiseksi".

Asus-pomo uskoo, että vaikka Intel siirtyisikin BGA-kannallisiin prosessoreihin tulevaisuudessa, emolevyteollisuus pystyisi löytämään keinon ongelmien kiertämiseen.


Kaikesta huolimatta BGA-kannat tulevat todennäköisesti yleistymään esimerkiksi halvemmissa hintaluokissa ja All-in-one-konepaketeissa.

2 KOMMENTTIA

tikte761/2

entäs jos ei löydä juuri sitä prosessoria mitä ostaisi niin oikeassa emolevyssä ja valmistajalla. että kiva siinä sitten.

johtaja592/2

Jos et saa sitä mitä haluat, niin halua sitä mitä saat.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT