Corsair toi modulaariset virtalähteet halvempaan CX-sarjaansa

Kirjoittaja Teemu Laitila, | Kommentteja (6)

Corsair toi modulaariset virtalähteet halvempaan CX-sarjaansa
Corsair on tuonut yhtiön halvempaan CX-sarjaan joukon uusia modulaarisia virtalähteitä. Modulaarisissa virtalähteissä johtoja voidaan kiinnittää virtalähteeseen tarpeen mukaan, mikä vähentää johtosekamelskaa pienemmissä koteloissa.

Modulaarisuus on kuitenkin yleensä nostanut virtalähteen hintaa joskus merkittävästikin kiinteillä johdoilla varustettuihin malleihin verrattuna. Corsairin CX.sarjaan kuitenkin kuuluu nyt neljä eri tehoista virtalähdettä, joiden hinnat vaihtelevat 60 dollarista 100 dollariin tehosta riippuen.

Irrotettavilla johdoilla varustetut mallit tunnistaa M-kirjaimesta mallinumeron perässä. Tarjolle tulee 430, 500, 600 ja 750 watin tehoiset versiot, jotka on hinnoiteltu 60, 80, 85 ja 100 dollariin. Virtalähteet ovat saaneet 80 Plus Bronze -sertifikaatin eli ne eivät pärjää energiatehokkuudessa kalliimmille malleille.


CX-sarjan modulaariset mallit eivät ole vielä saapuneet virallisesti myyntiin eikä eurohinnoista ole tarkempaa tietoa.

Hardware.fi päivän diilit sähköpostiisi!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat aina tiedon, kun löydämme jonkin huikean tarjouksen nettiä selatessamme:

6 kommenttia

DjZorlag
DjZorlag
Tärkein kysymys: Kuinka kovasti se räjähtää?

"Jos se ei ole rikki, korjaan sitä kunnes se on"

Boss93
Boss93
Originally posted by DjZorlag:
Tärkein kysymys: Kuinka kovasti se räjähtää?
Riippuu ihan virtalähteen valmistajasta mutta, jos on saka kuin cx v2 virtksillä, niin kohtuullisen mukavasti

AMD FX-6300 @4,4GHz/Asus M5A99X EVO R2.0/Ram: 10GB DDR3 /Magicool DIY watercooling /Asus GTX650 Direct CU 1GB /Silverstone 500W Strider plus modular /Creative Sound Blaster X-Fi Xtreme Audio 7.1 SB1040 /Intel 330 120Gb SSD + SG Barracuda 7200.10 250Gb + SG Momentus 5400.6 500Gb + WD 5400RPM 250Gb /Fractal Design ARC XL /Samsung 940BF & Syncmaster TA350 & Eizo Flexscan S1910/Samsung Bluray Combo SATA 12X /Razer Lycosa /Razer Carcharias & Creative Desktop theater 5.1 DTT2500 Digital /Razer Naga /Win 8.1 Pro 64

Bodomed
Bodomed
En ainakaan henk koht edes haista corsairin powereita päin. Koska on yks sellaienn CX 430w ja kyrpii että pitiki hommata vähillä rahoilla tollanen rälläkkä! Noh joulun jälkeen tulee ONNEKS XFX ja sit saa hiljaisuuden taloon.
DjZorlag
DjZorlag
Originally posted by Bodomed:
En ainakaan henk koht edes haista corsairin powereita päin. Koska on yks sellaienn CX 430w ja kyrpii että pitiki hommata vähillä rahoilla tollanen rälläkkä! Noh joulun jälkeen tulee ONNEKS XFX ja sit saa hiljaisuuden taloon.
Osta Super Flower/Seasonic/joku vanha hiljainen Corsair (sellainen, jossa tuuletinkontrolleri ei ole liian agressiivinen). Itse vaihoin XFX 450w:n pois Seasoniciin juuri äänekkäänä (tosin Seasonicistakin vaihdoin tuulettimen ennen kuin olin tyytyväinen).

Vaikka XFX onkin idlessä käytännössä äänetön, omassa tapauksessa, kun virtis on katossa, rasituksessa kuului jo niin selvä hurina ja pörinä että oli pakko vaihtaa virtis. Oli koppa kuumana esim. selvästi äänekkäämpi kuin 4kpl AC F9:jä (4x92mm 1800rpm rupelit)
Toinen mahdollisuus olisi ollut vaihtaa koppa ja saada virtis alas, mutta se olis tullu kallimmaksi ja nykyiseen koppaan tehdyt äänenvaimennukset olis menny hukkaan.

"Jos se ei ole rikki, korjaan sitä kunnes se on"

H4X0R-X
H4X0R-X
Itsellä on nyt ollut TX-850 mallinen corsair lähteenä, ei ole räjäyttänyt konetta reippaan 4 vuoden aikana, ei ole ainakaan kuultavasti kertaakaan tuulettin nostanut kierroksia. Toki tuo on se isompi tuulettiminen versio.......

Toisaalta omistan myös razer lycosan, eikä sekään ole maagisesti räjähtänyt käsiin 3 kk ikäisenä, eivätkä kumipinnoitteet ole rapistuneet pois, eivätkä ledit ole lakanneet palamasta; napit vastaamasta tai yleensäkkään tapahtunut mitään muutakaan, mistä kaikki valittavat pitkin internettiä.

Jotenkin on tullut kokemuksesta todettua, että kaikenmaailman laitteista olevat nettihuhut, yleensä perustuen, jonkin "nettikaverin kaverin" luotettavaan lausuntoon, kannattaa jättää täysin omaan arvoonsa.
Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 22. joulukuuta, 2012 @ 21:41
DjZorlag
DjZorlag
Corsair TX-850:han on yksi laadukkaimmista virtiksistä? Jos et ole vielä sattunut kuulemaan niin tätä uutta CX V2 sarjaa (mm. tuo CX430) on haukuttu äänekkääksi, pommiksi ja huonosti ja epävarmasti virtaa antavaksi. Siksi voisi päätellä että samasta virtiksestä tehty modulaari-versio olisi samankaltainen. CX -sarjalaisista vain vanha CX400 taitaa olla huippuluokkaa. Yksi sellainen löytyy kotoakin, ei moittimista.

"Jos se ei ole rikki, korjaan sitä kunnes se on"

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Keskustelualue
PlayStation 5 -saatavuus 31 Playstation (PS4 ja PS5)
katoavat ketjut 73 Palautetta ylläpidolle
Mihin bluetooth-ketju katosi? 1 Android -keskustelu
Android laitteesta lisänäyttö PC:lle 3 Ajuri- ja softaongelmat
Biisiketju 5396 Vapaata keskustelua
Langatonverkko RJ45 portin avulla 3 WLAN ja lähiverkot
2x uusia 27" näyttöjä 2 Tietokoneen näytöt
Pelejä ilmaiseksi 161 PC:n pelit
Tulostimen nimi tulostusasetuksissa 8 Tulostimet, näppäimistöt ja muut oheislaitteet
2 min mustaa ennen aukeamista 12 Windows -ongelmat
Näytä lisää viestejä