AfterDawn logo

Lentoaseman työntekijä pidätetty arvokkaan iPad Mini -lastin ryöstämisestä

Sami Koivunen Sami Koivunen

Viikko sitten kerroimme, kuinka varkaat saivat varastettua yli miljoonan arvosta iPad Minejä John F. Kennedyn kansainväliseltä lentoasemalta. New York Postin mukaan rikoksesta on saatu lisätietoa ja asian tiimoilta on tehty pidätys.

Uutisen mukaan Yhdysvaltojen liittovaltion poliisi on pidättänyt lentoasemalla työskennelleen Renel Rene Richardsonin hänen käyttäydyttyään epäilyttävästi. Richardson oli tiedustellut työtovereiltaan etukäteen iPad Minejä sisältäneestä tavaralähetyksestä ja siitä, missä ryöstöön liittyvät trukit sijaitsisivat. Mielenkiintoisesti ryöstö tapahtui samassa lastiterminaalissa, jossa kuvattiin Goodfellas-elokuvassa tunnetuksi tullut Lufthansa-ryöstö.

Richardsonilla oli väitetysti myös kaksi apulaista, jotka toimivat ryöstösaaliin lastaajina kuorma-autoon, jota varkaat käyttivät myös paikalta poistumiseen törmättyään lentoasemalla työskentelevään työntekijään. Saaliin kokonaisarvon arvio nousi viime viikolla uutisoidusta 1,5 miljoonasta dollarista 1,9 miljoonaan dollariin.


On epäselvää saatiinko iPad minit takaisin. FBI ei kommentoinut asiaa New York Postille.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT