Uusi artikkeli: Snapdragon S4 Pro: Krait ja Adreno 320 testissä

Kirjoittaja Teemu Laitila,

Uusi artikkeli: Snapdragon S4 Pro: Krait ja Adreno 320 testissä
Ensimmäiset Snapdraon S4 Pro -järjestelmäpiiriin perustuvat latteet ovat saapumassa markkinoille lähiaikoina ja Qualcommin mukaan neljännen sukupolven Snapdragon-piiri edustaa seuraavaa suurta harppausta tablettien ja älypuhelinten suorituskyvyssä. Tom's Hardware laittoi Qualcommin väitteet testiin.

Testasimme Snapdraon S4 Pro -alustan suorituskykyä Qualcommin mobiilikehityslaitteella, jonka sisuksista löytyy neliytiminen APQ8064-piiri. Testien perusteella Qualcomm nousee taas taistelemaan ARM-piirivalmistajien suorituskykyherruudesta neljännen sukupolven Snapdragon-piirillään.

Järjestelmäpiirin Krait-ytimet ovat kasvattaneet suorituskykyään merkittävästi verrattuna aiempaan Scorpion-arkkitehtuuriin ja myös uuden sukupolven Adreno 320 -ohjain näyttää erittäin lupaavalta.

Lue koko testi täältä.


Hardware.fi päivän diilit sähköpostiisi!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat aina tiedon, kun löydämme jonkin huikean tarjouksen nettiä selatessamme:

Kommentoi uutista