Huhu: Windows 7 ei tule saamaan toista Service Packia

Kirjoittaja Teemu Laitila, | Kommentteja (6)

Huhu: Windows 7 ei tule saamaan toista Service Packia
Microsoft ei välttämättä julkaise toista Service Pack -päivitystä Windows 7 -järjestelmään, jos on uskominen The Register sivuston tietolähteitä. Yhtiö ei kuitenkaan aio lopettaa päivitystä kokonaan, vaan uusia ominaisuuksia ja korjauksia julkistettaisin edelleen pienemmissä erissä.

Toisen Service Pack-päivityksen julkaisua on alettu pikku hiljaa odotella, mutta The Registerin lähteet väittävät vuonna 2010 julkaistun SP1-päivityksen jäävän viimeiseksi viralliseksi Service Pack-paketiksi. Uudet päivitykset julkaistaisiin normaaliin tapaan kuukausittain niin kauan kuin käyttöjärjestelmälle on luvattu virallista tukiaikaa.

Microsoft ei ole kommentoinut The Registerin väitteitä, joten ei voida sanoa koskeeko isompien päivityspakettien julkaisun loppuminen pelkästään Windows 7 -järjestelmää vai onko yhtiöllä tarkoitus luopua Service Pack-päivityksistä kokonaan.


Tähän mennessä Windows-versiot ovat saaneet Service Pack-päivityksiä vaihtelevasti. Vuonna 2001 julkaistu Windows XP sai kolme päivitystä, joista viimeisin vuonna 2008 eli seitsemän vuotta alkuperäisen julkaisun jälkeen. Windows Vista sai kaksi päivitystä ja Windows 7 on saanut tähän mennessä yhden SP-päivityksen.

Hardware.fi päivän diilit sähköpostiisi!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat aina tiedon, kun löydämme jonkin huikean tarjouksen nettiä selatessamme:

6 kommenttia

DjZorlag
DjZorlag
Eipä noita service päkkejä taideta tarvitakkaan. Ellei sitten tahdota helpottaa Win 7:n puhdasta asentamista. (ei tarvitsisi asentaa viittäsataa eri päivitystä)

Tätähän microsoft ei tietenkään halua. Windows kasiahan sitä piti myydä. :)

"Jos se ei ole rikki, korjaan sitä kunnes se on"

avthein
avthein
Eiköhän väki kyllästy micro$oftin hötkyilyyn ja toimivien tuotteiden tahalliseen "vanhentamiseen". Näemmä Vistasta ei ole opittu mitään...
Oisqi
Oisqi
On muuten aika paljon kirjotusvirheitä. Häiritsevän paljon.
squi
squi
Originally posted by Oisqi:
On muuten aika paljon kirjotusvirheitä. Häiritsevän paljon.
Pahoittelut typoista, korjasin kaksi.
stageout
stageout
Tämä viestii MS:n uudesta, lapsenomaisesta ja täysin hölmöstä komento- ja käskyttelypolitiikasta. Josta suurimpien firma-asiakkaiden ATK-pomot tuskin tulevat pitämään. Sitten pätkänkään vertaa: Jos jotain hipelöidä pitää - hipelöinnin kohde ei ainakaan ole tietokoneen ruutu.
Vista oli käytännön tietotekninen fiasko. 7 näytti jo hetken lupaavalta, mutta jos päivityspaketit jätetään hikiselle 1-tasolle (8 hyväksi) - metsään mennään ja kovaa.
Kansa on konservatiivista. Varsinkin se enemmistö, joille PC on jotain muutakin kuin hetken hipelöintikohde viimeisimpien trendien perässä. Meille PC on edelleen työväline ja me käytämme edelleen näppistä ja hiirtä.
Edessä on siis käyttiksen vaihto. Linux-systeemit jäävät tässä vaiheessa jo suosiolla nuorille leijonille, joilla riittää intoa itse kehitellä rautojaan. Mukavan letkeä, harmiton ja huoleton Apple nykyisellään kelpaa hyvin.
Koska koneen perusedellytykset täysipainoiseen työhön säilynevät edelleen tallella.
Curvy2
Curvy2
Varmaankin kasin hyväks mennään, kun seiskan ohjelmat pyörii siinä ihan täysiään. Latasin viime yönä, kun tuli Microsoftilta viestiä, tosin lähes vuos sitten olin kehittelemässä sitä, eli kerroin missä on ongelmia.
Saa nyt ajastaan nähdä miten vakaa tää on ja miten muut laitteet pelittää tään kanssa.

Meissä kaikissa asuu aina pieni insinööri..
Never say never again.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Keskustelualue
Biisiketju 5272 Vapaata keskustelua
Läppäriä opiskeluun 2 Uutta kannettavaa ostamassa
Pelejä ilmaiseksi 131 PC:n pelit
Valokuidun saatavuus eri puolilla Suomea 18 Laajakaistaliittymät
Samsung Xpress c430W värilaserin kuvayksikkö lopussa 24 Tulostimet, näppäimistöt ja muut oheislaitteet
Winamp asetukset 2 Keskustelua musiikkiohjelmista
Digiboksi kaapeliverkkoon 2 Ostetaan
Uuden koneen hankinta pelaamiseen 4 Uutta tietokonetta ostamassa
Hyvät tarjoukset-ketju 1200 PC:n rautaan liittyvä keskustelu
Gigabyte gforce GTX TITAN X 12GB 1 Myydään
Näytä lisää viestejä