Uusi iPad mini vuosi videolla hetkeä ennen julkistustilaisuutta?

Kirjoittaja Matti Vähäkainu,

Uusi iPad mini vuosi videolla hetkeä ennen julkistustilaisuutta?
Apple järjestää näillä hetkillä julkistustilaisuutta, josta odotetaan uutta iPad miniä. Laitteestä on huhuttu viimeisten viikkojen ja kuukausien ajan lähes taukoamatta, mutta ensimmäiset liikkuvat kuvatkin on nyt saatu internetiin.

Boy Genius Report on bongannut ETrade Supplyn YouTube-videon, jossa uutta iPad miniä esitellään. Vajaan kahdeksan tuuman näytöllä varustettua iPad miniä esitellään videolla suurempikokoisen iPad 2:n rinnalla. Video vaikuttaa suhteellisen uskottavalta, mutta vielä hetken ajan kannattaa suhtautua varauksella.

Applen julkistustilaisuutta voit seurata Hardware.fi:stä sekä Applen omasta suoratoistovideosta.


Hardware.fi päivän diilit sähköpostiisi!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat aina tiedon, kun löydämme jonkin huikean tarjouksen nettiä selatessamme:

Kommentoi uutista