AMD julkisti uudet Catalyst-ajurit ja pelipaketteja korttien ostajille

Kirjoittaja Teemu Laitila,

AMD julkisti uudet Catalyst-ajurit ja pelipaketteja korttien ostajille
AMD on julkaissut massiivisen kampanjan, jonka myötä yhtiö paketoi Radeon HD 7000 -sarjan ohjainten mukaan läjän peliuutuuksia. Kampanjan myötä yhtiö on julkaissut myös uudet Catalyst 12.11 -ajurit, joita yhtiö kutsuu "Never Settle" ajureiksi.

Uudet 12.11 ajurit on tarkoitettu erityisesti GCN-arkkitehtuuriin perustuville Radeon HD 7000 -sarjan korteille ja luvassa on paikoitellen reippaita parannuksia pelisuorituskykyyn. Parhaimmillaan ruudunpäivitysnopeuden luvataan paranevan jopa 15 prosentin verran monissa uusissa peleissä. Uusimmista ajureista hyötyvät ainakin Battlefield 3, DiRT Showdown, Sleeping Dogs, Medal of Honor: Warfighter, Borderlands 2, Civilization 5 sekä muut pelit.


AMD vastaa Nvidian aiempaan Borderlands 2 -kampanjaan tarjoamalla erittäin houkuttelevia pelipaketteja uusimpien ohjaintensa ostajille. Laajin Never Settle -paketti tulee Radeon HD 7900 -ohjainten mukana. Pakettiin kuuluu Sleeping Dogs, Hitman: Absolution ja Far Cry 3 sekä 20 prosentin alennukseen oikeuttava kuponki Medal of Honor: Warfighter -pelistä. Kahden Radeon HD 7800 -sarjan ohjaimen ostajalle on luvassa sama paketti ilman Sleeping Dogs -peliä ja yhden 7800-sarjan ohjaimen tai 7770 GHz Edition -ohjaimen mukana saapuu Far Cry 3 sekä 20 proentin alennuskuponkin Medal of Honor: Warfigteriin.


Ajurit eivät ole vielä virallisessa jaossa, mutta muutamilta sivustoilta löytyy jo testituloksia Never Settle -ajureiden mukanaan tuomista parannuksista.

Hardware.fi päivän diilit sähköpostiisi!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat aina tiedon, kun löydämme jonkin huikean tarjouksen nettiä selatessamme:

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Keskustelualue
Biisiketju 5277 Vapaata keskustelua
Läppäriä opiskeluun 5 Uutta kannettavaa ostamassa
Samsung Smart Switch tietojen siirto 1 Android -keskustelu
Hyvät tarjoukset-ketju 1201 PC:n rautaan liittyvä keskustelu
Pelejä ilmaiseksi 132 PC:n pelit
Ukraina keskustelu - Venäjän hyökkäys Ukrainaan 54 Vapaata keskustelua
YLE Areena 13 Vapaata keskustelua
Valokuidun saatavuus eri puolilla Suomea 18 Laajakaistaliittymät
Samsung Xpress c430W värilaserin kuvayksikkö lopussa 24 Tulostimet, näppäimistöt ja muut oheislaitteet
Winamp asetukset 2 Keskustelua musiikkiohjelmista
Näytä lisää viestejä