Saksalaiskauppaa listaa iPad Minin hinnat ja eri versiot

Kirjoittaja Teemu Laitila, | Kommentteja (1)

Saksalaiskauppaa listaa iPad Minin hinnat ja eri versiot
Saksalaisen elektroniikkakaupan Media Marktin varastojärjestelmä listaa Applen loppukuusta odotetun iPad Minin eri versiot sekä niiden myyntihinnat. Vaikka hinnoittelu ja eri mallit vaikuttavat periaatteessa uskottavilta, kyseessä saattaa olla myös pelkästään kauppiaan oletus tulevista hinnoista, joita Apple ei kuitenkaan ole virallisesti vahvistanut.

Media Marktin järjestelmässä halvimman iPad Minin hinnaksi kerrotaan 249 euroa. Halvin malli sisältää vain WLAN-yhteydet ja sekä kahdeksan gigatavua tallennustilaa. Tarjolla on sekä musta että valkoinen värivaihtoehto. Muistimäärän saa tulattua 349 euron hintaan ja saman hintainen on myös mobiilildatalla varustettu malli pienemmällä muistilla. Isompi muisti ja mobiiliadata nostavat laitteen hinnan jo 449 euroon eli ei kovin kauas halvimmasta täysikokoisesti iPadista. Kallein malli eli 64 gigatavua mobiiliyhteyksillä maksaa jo 649 euroa.


Jos saksalaiskaupan hinnoittelu pitää paikkansa, halvin iPad Mini tulee tarjoamaan todellista vastusta Android-valmistajien seitsemän tuuman tableteille. Vaikka Asuksen ja Googlen Nexus 7 on halvimmillaan (ainakin Yhdysvalloissa) vain 199 dollaria, moni lienee valmis panostamaan 50 dollaria lisää markkinajohtajan tuotteen saadakseen (olettaen, että dollarihinnat vastaisivat paljolti eurohintoja suoraan käännettynä). Toisaalta mobiilidatayhteydet ja isompi muisti nostavat laitteen hintaa merkittävästi, eli budjetistaan tarkat tai tablettia vain kotikäyttöön hankkivat saattavat päätyä joka tapauksessa halvempaan Android-tablettiin.


Applen tulevasta pikku-tabletista ei tiedetä tarkempia speksejä, lukuun ottamatta näytön odotettua 7,8 tuuman kokoa ja 1024x768 pikselin resoluutioa. Resoluutio on huomattaavasti heikompi kuin täysikokoisessa iPadissä, eikä Apple tällä kertaa pääse kehuskelemaan Retina-tarkkuudella. Uusi pikku-iPad häviää resoluutiossa myös Asuksen Nexus 7:lle, jonka seitsemän tuuman ruutu toimii 1280x800 pikselin tarkkuudella.

Odotus päättyy näillä näkymin 23.10, jolloin Applen odotetaan virallistavan iPad Minin.

Hardware.fi päivän diilit sähköpostiisi!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat aina tiedon, kun löydämme jonkin huikean tarjouksen nettiä selatessamme:

1 kommentti

hannibal_pjv
hannibal_pjv
Applen pitäisi kyllä vaihtaa tuota muistin toimittajaa. Nehän huijaa Applen poikia mennen tullen, kun myyvät 16 Gigan muistia sata dollaria kalliimmalla, kuin 8 Gigaista...
No onneksi on kohta tunkua tablettimarkkinoilla!

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Keskustelualue
https://americansupplements.org/oracle-leaf-gold-hemp/ 1 Uutta tietokonetta ostamassa
Langattomat nappikuulokkeet 2 Vapaata keskustelua
Perseilyketju. 2177 Vapaata keskustelua
Biisiketju 4775 Vapaata keskustelua
Kestävä puhelin hyvällä kameralla 10 Uutta puhelinta ostamassa
Mahd. tehokas toimistokone 400-500e 5 Uutta tietokonetta ostamassa
Finelite.org trackeri 2 Yleistä keskustelua P2P-ohjelmista
Finelite ovet auki 15 Yleistä keskustelua P2P-ohjelmista
Pelejä ilmaiseksi 57 PC:n pelit
Hyvät tarjoukset-ketju 1115 PC:n rautaan liittyvä keskustelu
Näytä lisää viestejä