Microsoft satsaa Windows 8:n markkinointiin ennennäkemättömiä summia

Kirjoittaja Teemu Laitila, | Kommentteja (1)

Microsoft satsaa Windows 8:n markkinointiin ennennäkemättömiä summia
Microsoft on tekemässä Windows-järjestelmään sen historian isointa muutosta, joka on ennakkoversioiden perusteella on saanut erittäin ristiriitaisen vastaanoton. Yhtiössä kuitenkin selvästi uskotaan Windows 8:n olevan askel oikeaan suuntaan ja Microsoft on valmis panostamaan miljardeja tuodakseen oman näkemyksensä käyttäjien tietoisuuteen.

Talousmedia Forbes kirjoittaa, että uuden Windows-version julkaisua seuraa alan historian suurin mainoskampanja, johon Microsoft aikoo panostaa 1,5 - 1,8 miljardia dollaria. Summat ovat ennennäkemättömän kokoisia myös Microsoftin aiempiin tuotejulkistuksiin verrattuna. Windows Phone 7 -järjestelmän markkinointiin käytettiin kolme kertaa vähemmän ja vanha Windows 95 julkaistiin "vain" 200 miljoonan dollarin markkinointibudjetilla.


Mainoskampanjat on tarkoitus käynnistää piakkoin, sillä ensimmäiset Windows 8 -laitteet saapuvat pian ennakkotilattaviksi. Käyttöjärjestelmän virallinen julkistus tapahtuu 26.10 ja laitteiden toimitukset alkavat heti loka-marraskuun vaihteessa.

Hardware.fi päivän diilit sähköpostiisi!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat aina tiedon, kun löydämme jonkin huikean tarjouksen nettiä selatessamme:

1 kommentti

Lumikki
Lumikki
Ei huono tuote parane mainonnalla.

Mutta kuten joku kerran kommentoi minun sanomaa asiaa, "Vain huonoja tuotteita mainostetaan." Että tuo ei pidä paikansa, mutta siltä se minusta tässäkin tapauksessa näyttää. Kun tuote ei ole kuluttajan mieleinen niin myydään sitä mainostamalla ihan helvetisti. Saadaan tyhmimmät kuluttajat ostamaan sontaa. Hyvät tuotteet myyvät itseään ilman mainontaakin.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Keskustelualue
Biisiketju 4351 Vapaata keskustelua
Miten usb tv stick käyttöön win 10 64 bit 8 Windows -ongelmat
Miten wi-fi päälle? Fujitsu siemens amilo 4 WLAN ja lähiverkot
Tallennustila siirto 5 Kannettavat tietokoneet
Mikä on kovalevyn elinikä? 5 PC:n rautaan liittyvä keskustelu
Perseilyketju. 2108 Vapaata keskustelua
Lenovo T500 ei käynnisty 27 Kannettavat tietokoneet
Uusi pelikannettava, kysymys suorittimista 5 Uutta tietokonetta ostamassa
McAfee ja tili (ratkaistu) 18 Yleistä keskustelua kännyköistä
Uusi näyttö uuteen koneeseen 3 Tietokoneen näytöt
Näytä lisää viestejä