Julkaisu lähestyy - lisää kuvia iPad Ministä

Kirjoittaja Teemu Laitila, | Kommentteja (1)

Julkaisu lähestyy - lisää kuvia iPad Ministä
Applen odotetaan julkaisevan iPad Mini -nimellä tunnetun pienemmän iPad-version lokakuun 23. päivä ja julkaisun lähestyessä laitteesta on saatu taas uusia kuvia. Uusimmat kuvat tulevat 9to5mac.com-sivuston Sonny Dicksonilta, jonka kuvissa näkyy väitetty iPad Mini yhdessä kolmanne sukupolven iPadin kanssa.

Kuvista ei juuri paljastu uutta tietoa, iPad Mini on käytännössä pienempi alumiininen iPad, jonka kuvasuhde vaikuttaisi olevan lähempänä uusimman iPhonen 16:9 kuvasuhdetta kuin 9,7 tuuman iPadin 4:3 muotoilua.

Syystä tai toisesta laitteesta näytetään ainoastaan takakuori ja muutamia yksityiskohtia kuten alareunan Lightning-liitäntä sekä iPhone 5 -mallia muistutta kaiutinritilä liitännän ympärillä. Toisin kuin uudessa iPhonessa, kuulokeliitäntä vaikuttaisi olevan laitteen yläreunassa.


Aiempien huhujen perusteella laitteessa ei välttämättä ole 3G-yhteyksiä, mikä todennäköisesti mahdollistaisi hinnan painamisen merkittävästi nykyisiä iPad-malleja alemmas. Apple tuskin ryhtyy kuitenkaan kilpailemaan pelkästään hinnalla saman kokoluokan Android-tablettien kanssa (esimerkiksi 199 dollarin Nexus 7 ja Kindle Fire), vaan yhtiön tyyliin kuuluu enemmänkin pieni premium-hinnoittelu, jonka moni on kuitenkin valmis maksamaan.


Edit 12.10. 14:31: Muutettu julkaisun odotettua päivämäärää

Hardware.fi päivän diilit sähköpostiisi!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat aina tiedon, kun löydämme jonkin huikean tarjouksen nettiä selatessamme:

1 kommentti

ep_
ep_
Eikös nämä aiemmat vuodot ovat olleet nimenomaan iPad "minin" kotelosta? Olisiko niin, että tällä Dicksonilla on vain tuo metallinen takakuori?

BSOD is a registered trademark of Microsoft Corporation | Windowsin lähdekoodi

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Keskustelualue
Läppäri ei käynnisty 8 Kannettavat tietokoneet
Hyvät tarjoukset-ketju 1150 PC:n rautaan liittyvä keskustelu
HP:n kannettava, Windows hakukenttä ei toimi 2 Kannettavat tietokoneet
Biisiketju 5083 Vapaata keskustelua
Windows 11 - Keskustelu 144 Windows -ongelmat
Finelite.org trackeri 5 Yleistä keskustelua P2P-ohjelmista
Mitä pelejä pelaat? 9 PC:n pelit
HYVÄÄ UUTTA VUOTTA! 8 Vapaata keskustelua
C kasetilta musaa läppäriin 15 Mediasoittimet
Päivitystä vai uutta? 8 Uutta tietokonetta ostamassa
Näytä lisää viestejä