Logitech tukee Windows 8:n kosketuseleitä uudella ohjaustasolla ja hiirillä

Kirjoittaja Teemu Laitila,

Logitech tukee Windows 8:n kosketuseleitä uudella ohjaustasolla ja hiirillä
Logitech on esitellyt kasan uusia ohjainlaitteita, jotka on suuniteltu erityisesti tulevaa Windows 8 -järjestelmää silmällä pitäen. Windows 8 sisältää useita erilaisia kosketuseleitä, jotka helpottavat käyttöä tableteilla, mutta joiden käyttö hiirellä ei ole maailman luonnollisin asia. Logitech tarjoaa ratkaisuksi kosketusnäytön lailla toimivaa kosketustasoa ja kosketuseleitä tukevia hiiriä.

Logitech Touchpad T650 on langaton ohjaustaso, joka korvaa hiiren ja toimii kuten kannettavien tietokoneiden kosketustasot. Valmistajan mukaan laite tukee ohjauksen, vierityksen ja klikkaamisen lisäksi nipistyszoomausta, ohjelmien välillä siirtymistä pelkillä eleillä sekä esimerkiksi Windows 8:n Metro-näkyymään siirtymistä kolmen sormen pyyhkäisyllä.


Touch Mouse T620 on puolestaan perinteisemmän hiiren näköieni, mutta sen pinta toimii kuitenkin kosketustasona, mikä mahdollistaa käyttöjärjestelmän eleohjauksen käyttämisen. Zone Touch Mouse T400 ei tue kaikkia järjestelmän kosketuseleitä, mutta sen avulla voi kuitenkin vierittää ruuuta sivu- ja pystysuunnassa ja Metro-näkymä avautuu hiiren etuosaa koskettamalla.

Molemmat hiiret saavat virtansa paristoista, joiden luvataan riittävät kuudesta kahdeksaantoista kuukauteen. T650 lataa akkunsa USB-liitännän välityksellä.

Logitech lupaa laitteita kauppoihin lokakuun aikana ja ne on hinnoiteltu 79 euroon (T650), 69 euroon (T620) ja 49 euroon (T400).Hardware.fi päivän diilit sähköpostiisi!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat aina tiedon, kun löydämme jonkin huikean tarjouksen nettiä selatessamme:

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Keskustelualue
defender 2 Yleistä keskustelua P2P-ohjelmista
Forza Horizon 4 ongelma 1 PC:n pelit
Windows 10 - Keskustelu 1223 Windows -ongelmat
Biisiketju 4932 Vapaata keskustelua
Windows 11 - Keskustelu 84 Windows -ongelmat
hot spot ongelma pc:n kanssa 2 PC:n rautaan liittyvä keskustelu
YLE Areena ongelma 76 Televisiot
Win11 upgrade-päivitys vai uusi kone? 11 Uutta tietokonetta ostamassa
MIKÄ NETTIYHTEYS PERUSKÄYTTÖÖN? 37 Vapaata keskustelua
Hyvät tarjoukset-ketju 1135 PC:n rautaan liittyvä keskustelu
Näytä lisää viestejä