Logitech tukee Windows 8:n kosketuseleitä uudella ohjaustasolla ja hiirillä

Kirjoittaja Teemu Laitila,

Logitech tukee Windows 8:n kosketuseleitä uudella ohjaustasolla ja hiirillä
Logitech on esitellyt kasan uusia ohjainlaitteita, jotka on suuniteltu erityisesti tulevaa Windows 8 -järjestelmää silmällä pitäen. Windows 8 sisältää useita erilaisia kosketuseleitä, jotka helpottavat käyttöä tableteilla, mutta joiden käyttö hiirellä ei ole maailman luonnollisin asia. Logitech tarjoaa ratkaisuksi kosketusnäytön lailla toimivaa kosketustasoa ja kosketuseleitä tukevia hiiriä.

Logitech Touchpad T650 on langaton ohjaustaso, joka korvaa hiiren ja toimii kuten kannettavien tietokoneiden kosketustasot. Valmistajan mukaan laite tukee ohjauksen, vierityksen ja klikkaamisen lisäksi nipistyszoomausta, ohjelmien välillä siirtymistä pelkillä eleillä sekä esimerkiksi Windows 8:n Metro-näkyymään siirtymistä kolmen sormen pyyhkäisyllä.


Touch Mouse T620 on puolestaan perinteisemmän hiiren näköieni, mutta sen pinta toimii kuitenkin kosketustasona, mikä mahdollistaa käyttöjärjestelmän eleohjauksen käyttämisen. Zone Touch Mouse T400 ei tue kaikkia järjestelmän kosketuseleitä, mutta sen avulla voi kuitenkin vierittää ruuuta sivu- ja pystysuunnassa ja Metro-näkymä avautuu hiiren etuosaa koskettamalla.

Molemmat hiiret saavat virtansa paristoista, joiden luvataan riittävät kuudesta kahdeksaantoista kuukauteen. T650 lataa akkunsa USB-liitännän välityksellä.

Logitech lupaa laitteita kauppoihin lokakuun aikana ja ne on hinnoiteltu 79 euroon (T650), 69 euroon (T620) ja 49 euroon (T400).Hardware.fi päivän diilit sähköpostiisi!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat aina tiedon, kun löydämme jonkin huikean tarjouksen nettiä selatessamme:

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Keskustelualue
Biisiketju 4650 Vapaata keskustelua
Puhelinvertailun arvostelut ei näy 2 Palautetta ylläpidolle
Ryzen 5950X ja muistit 5 PC:n rautaan liittyvä keskustelu
Hyvät tarjoukset-ketju 1097 PC:n rautaan liittyvä keskustelu
Doom 3 Mod pelaajan askeleen äänet 3 PC:n pelit
Upotettu video pysähtyy kesken toiston 7 Ajuri- ja softaongelmat
Acronis ture image oem 32 Ajuri- ja softaongelmat
Mikä hinta Hp envylle 5 Vapaata keskustelua
DNA kaapeli ongelma 35 Laajakaistaliittymät
Pelikone 1200€ 4 Uutta tietokonetta ostamassa
Näytä lisää viestejä