AfterDawn logo

Steamin Linux-version beta-testin pelilista vuosi nettiin

Teemu Laitila Teemu Laitila
3 kommenttia

Valve aikoo tuoda Steam-palvelunsa Linux-version rajoitettuun beta-testiin tämän kuun aikana. Testiin valituille tarjolla olevat pelit paljastuivat ennen aikojaan Valven Content Description Record -tietokannasta, mutta mukana ei ollut suurempia yllätyksiä.

Listalta löytyy joukko asteen verran vanhempia pelejä, joista Linux-tuki on löytynyt jo ennestään. Testijaksolle mukaan pääsevät Amnesia: The Dark Descent, Crusader Kings 2, Cubemen, Dynamite Jack, Eversion, Galcon Fusion, Serious Sam 3: BFE, Solar 2, SpaceChem, Steel Storm: Burning Retribution, Superbrothers: Sword and Sworcery EP, Trine 2, Waveform ja World of Goo.

Beta-testiin valitun pelijoukon lisäksi Steamista löytyy vielä huomattavasti pidempi lista Linuxia tukevia pelejä, eli todennäköisesti viimeistään julkaisun yhteydessä tarjolla olevien pelien lista on huomattavasti pidempi.

3 KOMMENTTIA

hannibal_pjv1/3

Mielen kiinnolla odottelen bensmarkkeja wintoosa ja linux versioiden kesken :-)

Mummy2/3

Todnäk Linux häviää, ainakin alkuun, ajurienkin akia. Mutta ainakin AMD on alkanut työstää tähän parannusta.

http://support.amd.com/us/kbarticles/Pa...leaseNotes.aspx

Tuossa uuden 12.9 betan pävitys lista, josta se käy ilmi..

hannibal_pjv3/3

Hyvä homma! Kilpailu pelialustamarkkoinoilla tekisi hyvää varmaan wintoosallekkin. Nyt ei ole juuri ollut kisaa sen suhteen, mikä on paras pelialusta tietokonepuolella! Nii MS on voinut olla aika konservatiivinen sillä puolen.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT