Windows 8 -koneita alkaa tupsahdella myyntiin (päivitetty)

Kirjoittaja Valtteri Ahonen,

Windows 8 -koneita alkaa tupsahdella myyntiin (päivitetty)
Muun muassa Acer ja Gateway ovat tuoneet omia Windows 8 -tietokoneitaan ennakkomyyntiin. HSN on ZDNetille asiakaspalvelunsa kautta luvannut, että kaikkia sivulle ilmestyneitä koneita on varastossa.

Koneita odotetaan innokkaasti, sillä tietokoneiden kenttä elää nyt yhdenlaista murroskautta. Uudenlaiset kosketusnäytölliset koneet yleistyvät Windows 8:n uusien ominaisuuksien myötä. Home Shopping Networkin myyntiin tuomista viidestä koneesta kolmessa on kosketusnäytöt.

ZDNetin mukaan koneet toimitetaan heti, mutta The Vergen saamien tietojen mukaan koneet saapuvat asiakkaille vasta marraskuun alussa, vaikka tilaukset käsitelläänkin välittömästi.
Nyt myynnissä olevien koneiden hintahaitari on 699-1199 dollaria. Kaikissa koneissa on HSN:n mukaan asennettuna Windows 8, ei siis Windows 8 Pro.

PÄIVITYS: SlashGearin mukaan Microsoft on vahvistanut, etteivät Windows 8 -koneet tule virallisesti myyntiin virallista julkaisupäivää 26. lokakuuta. Toistaiseksi koneet vielä näkyvät HSN:n sivuilla, mutta koneiden kuvia ja varsinaisia tuotesivuja on alkanut putoilla pois näkyvistä. Kuinka mahtaa käydä niiden, jotka ovat ehtineet tilaamaan?

Hardware.fi päivän diilit sähköpostiisi!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat aina tiedon, kun löydämme jonkin huikean tarjouksen nettiä selatessamme:

Kommentoi uutista