Omistatko Suomen kaameimman PC:n? Voita ja kaunista koneesi Kingstonin muisteilla

Kirjoittaja Matti Robinson, | Kommentteja (28)

Omistatko Suomen kaameimman PC:n? Voita ja kaunista koneesi Kingstonin muisteilla
Onko tietokoneesi aina pirstaleina? Roikkuvatko 90-luvun harmaat SCSI-levyt kopan ulkopuolella? Napit kadoksissa näppäimistöstä ja hiiren johto solmulla prossutuulettimessa?

Ei hätää, nyt on mahdollisuus laittaa tietokoneesi rautaratkaisut uuteen uskoon. Tom's Hardware Suomi tuo yhteistyössä Kingstonin kanssa leikkimielisen Suomen kaamein PC -kilpailun, jossa kaameimmat PC-kokoonpanot palkitaan.

Tom's Hardwaren tarkkasilmäinen raati palkitsee Suomen kaameimman PC:n Kingston HyperX 3K 120GB -SSD-levyllä ja kaksi kunniamaininnan arvoista kilpailijaa Kingston HyperX Predator 8GB 2400Mhz -muistikiteillä.

Kuinka osallistut kilpailuun? Tässäpä yksinkertaiset ohjeet:

1) Ota kuva kaameasta koneestasi (Huom! Todista, että omistat koneen. Lisää vaikka #THGSUOMI-lappunen kuvaan. Lisäpisteitä irtoaa luovimmille tunnisteille.)
2) Julkaise kuva alle uutiskommenteissa* tai tämän jutun Facebook-kommenteissa

*Muistathan kommentoida rekisteröityneenä, jotta voimme ottaa yhteyttä voiton osuessa kohdalle.


Uutiskommenttiin kuvan voi jättää lisäämällä tekstikenttään [IMG]... [/IMG] -koodin kuvan osoittella varustettuna. Esimerkiksi näin: [IMG]http://i49.tinypic.com/23sivec.jpg[/IMG]. Ilmaisia kuvanjakopalveluita ovat muun muassa tinypic.com, imageshack.us ja imgur.com.

Kilpailuaikaa riittää aina keskiviikkoon 17. lokakuuta kello 23.59 asti. Voittajat ja voittaneet kuvat julkistetaan perjantaina 19. lokakuuta Tom's Hardware Suomen Facebook-sivulla. Voittajille ilmoitetaan lisäksi henkilökohtaisesti sähköpostin ja/tai Facebookin välityksellä.

Palkinnot lahjoittaa ja toimittaa Kingston.Tietoa Kingstonin tuotteista

Kingston HyperX 3K -SSD-levyt
Kyseessä on SSD-asema, joka tarjoaa HyperX-sarjan suorituskykyä edulliseen hintaan. Se sopii tehokäyttäjille, pelaajille ja multimediasuorituskykyä vaativille. HyperX 3K on varustettu synkronisella NAND-muistilla ja toisen sukupolven SandForce® SF-2281 -ohjaimella. Levyn luku- ja kirjoitusnopeudet ovat 551 MB/s ja 510 MB/s.

Laitteen IOPS luku- ja kirjoituslukemat ovat 85 000/74 000. HyperX 3K SSD -levyissä on SandForcen DuraClass -tekniikka, joka takaa luokkansa parhaan kestävyyden ja pisimmän elinkaaren vaativimissakin olosuhteissa.Kingston HyperX Predator -muistit
Kyseessä on tehomuistit, jotka tarjoavat malliston korkeimmatkellotaajuudet ja alhaisimmat latenssit. PC-harrastajille ja ylikellottajillesuunniteltujenmuistien heatspreadereissa on uusi, entistä paremmanjäähdytyksen tarjoava muotoilu, ja Predator-muistit sopivat myös ulkonäöltäännykyaikaisen PC-raudan kaveriksi.

Muisteissa on Intel®XMP-sertifiointi, ja niiden yhteensopivuus on varmistettumarkkinoiden suorituskykyisimpien emolevyjen kanssa. Ylikellotus onnistuuhelposti valitsemalla sopiva ylikellotusprofiili BIOS-valikosta. Manuaaliseenvirittelyyn ei ole tarvetta.Hardware.fi päivän diilit sähköpostiisi!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat aina tiedon, kun löydämme jonkin huikean tarjouksen nettiä selatessamme:

28 kommenttia

DragoonJ
DragoonJ
Oman koneen sisällä olevat kaapelit ovat vähän niin ja näin, mutta muuten kone on siisti. Eipä ole siis paljon mahkuja vaikka osallistuisin.

Kauhukuormaaja

kytkinvaijeri
kytkinvaijeri
tulee tarpeeseen mites to kuvan saa laitettuu ;Dhttp://imgur.com/fcDeT tossa viel linkki ku ainakaan mulla ei näy oikein tuo kuva:D
Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 3. lokakuuta, 2012 @ 19:50
Siggy
Siggy
Originally posted by kytkinvaijeri:
tulee tarpeeseen mites to kuvan saa laitettuu ;D

Kommentointi kentän yläpuolella on Lisää kuva -nappi. Se lisää kommentti kenttään koodin jonka väliin pistetään kuvan osoite. Ilmaisia kuvanjakopalveluita ovat muun muassa tinypic.com, imageshack.us ja imgur.com.

Tähän tyyliin siis:


[IMG]http://i49.tinypic.com/23sivec.jpg[/IMG]


Matti Vähäkainu
Staff member

leipuri777
leipuri777
Käykää kattomassa Suomen Ubuntu foorumilla niitä kuvia työpöydistä ja tietokoneista, ei helkkari mitä vehkeitä niillä on suurimmalla osalla :D
Huligaani23
Huligaani23
Juuri keväällä uusittu pöytäkone ja läppäri.
Ei ole mahdollisuuksia.

Mikä on kun ei taidot riitä

ep_
ep_
Originally posted by kytkinvaijeri:
tulee tarpeeseen mites to kuvan saa laitettuu ;D


Uppaat sen kuvan jonnekkin serverille. Kuvanhostauspalveluita on esimerkiksi aijaa.com ja imageshack.us tai kun kerran Afterdawnin palvelussa ollaan, niin voit ladata kuvan vaikkapa AfterDawnin "Omalle AfterDawn-sivulle". Sen jälkeen liität kuvan linkin tänne tai käytät img-tagia.

Omalle Afterdawn-sivulle lataus onnistuu näin:
1. Mene osoitteeseen http://oma.afterdawn.com/
2. Riippuen siitä, onko sinulla omaa sivua tee ohjeen A tai B mukaan
A) Jos sinulla on jo oma sivu:
--> Klikkaa Afterdawn-logon alta valikkopalkista "Oma sivusi"
--> Vie kursori Afterdawn-logon alla olevassa valikkopalkissa "Oma sivusi"-painikkeen päälle ja valitse avautuvasta pudotusvalikosta "Työkalut"
B) Jos sinulla ei ole omaa Afterdawn-sivua:
--> Klikkaa Afterdawn-logon alta valikkopalkista "Luo oma profiilisi"
--> Klikkaa "seuraava"
--> Voit lisätä tietoja jos haluat
--> Klikkaa "Tallenna"
3. Valitse avautuvasta valikosta linkki "Lisää kuvia"
4. Valitse kuva koneeltasi
5. Klikkaa "Lisää kuva"
6. Täytä lomake ja tallenna
7. Korvaa selaimesi osoitepalkista sivun osoitteen alussa oleva "my" sanalla "oma" ja siirry sivulle
8. Valitse valikosta "Muokkaa/poista kuvia"
9. Avaa kuva klikkaamalla sitä
10. Klikkaa kuvan päällä hiiren oikeaa nappia ja valitse "Kopioi kuvan URL-osoite" tai "Kopioi kuvan osoite" tms. selaimestasi riippuen.
11. Liitä linkki tänne viestiisi (tai lisää se kuvana klikkaamalla tuota kuvanappia kommentinkirjoitusboksin yläpuolella ja liittämällä liittämällä kuvan osoite niiden [img][/img] -tagien väliin)


-------------------------------------------------


Kisassa voi siis voittaa huippumuistit siihen viimevuosituhannelle kuuluvaan, ilmastointiteipillä korjattuun, potkittuun ja hakattuun sekä pölyä täynnä olevaan romuun. ;-D
Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 3. lokakuuta, 2012 @ 17:16

BSOD is a registered trademark of Microsoft Corporation | Windowsin lähdekoodi

kytkinvaijeri
kytkinvaijeri
mitä jesarilla ei saa kuntoo on oikeesti rikki kiitti kaikille neuvosta!
joksak
joksakServerinähän tuo on mutta PC silti. Sai nyt makeen #THG-logon poranterällä rapaten :D (olen joskus tuon maalannut vihreeksi, sitten siniseksi, sitten tehnyt siitä vaakakotelon ja maalannut mustaksi ja itsetehty etupaneeli on mennyt hukkaan) Onneksi tuossa on SATA-liittimet niin saan windows 2000:n sitten käynnistymään todella nopeesti siltä voittamaltani HyperX SSD:ltä!
Cacceli
Cacceli
Tämmönen löytyy meiltä.Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 3. lokakuuta, 2012 @ 21:11

Pöytäkone - i5-3570k | Samsung 840 PRO 128GB | Rosewill BLACKHAWK | MSI R7850 | ASRock Z77 Pro3 | 2x4GB G.Skill RipJaws DDR3-1600 | Super Flower Golden Green Pro 500W | Win 7 Pro

Läppäri MSI GE620DX - GT555m | i5-2410m | 500GB 7200RPM & 120GB SSD | DDR3 8GB | Windows 8.1 PRO

teme565
teme565
Ei hitto, ei tosta nykyisestä myllystä saa millään retusoitua niin kaameaa että voittaisi nämä tähän mennessä postatut. Porukoilta löytyis kyllä rekvisiittaa viriteltäväksi mutta sinne ei ehdi moneen viikkoon. No, katsotaan, ehkä tota kunniamainintaa voisi yrittää tavoitella
Moilane
Moilane
Varakone.
Toimii täysin, muttei ole päivittäisessä käytössä.


Linkki kuvaan
Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 4. lokakuuta, 2012 @ 22:51
remix
remix
Onko Facebookin kautta tulleet osanottajakuvat jotenkin nähtävissä kirjautumattomille käyttäjille?
jvph76
jvph76
Originally posted by Moilane:
Varakone.
Toimii täysin, muttei ole päivittäisessä käytössä.


Linkki kuvaan
Mikäs emo toi on? AMD pohjanen tuplasoketti emo?

FX-8150 ( OC 5.0Ghz 1.48v ) / GA-990FXA-UD3 / 8GB 1866MHz DDR3 / HD7950 3GB / 800W CM Silent Pro Gold / FD Define R3 / Corsair Force GT 120GB SSD / Corsair Hydro 100

Moilane
Moilane
Originally posted by jvph76:

Mikäs emo toi on? AMD pohjanen tuplasoketti emo?

http://www.asrock.com/mb/ULI/K8%20Combo-Z/
Juu. Syö sekä 754 että 939, mutta ei toki samaan aikaan.
remix
remix
Kone on veljellä jokapäiväisessä käytössä pyörittämässä ZoneMinderia.

3.2GHz Pentium 4, 2 gigaa muistia, 160 gigan IDE-kiintolevy, 19" näyttö, levykeasema... Ehkä vähän ylimitoitettu tähän kisaan, luulisi löytyvän kaameampiakin.

Kotelosta puuttuu suojalevyjä sekä etu-, että takapaneelista, mikä takaa hyvän jäähdytyksen. Tämän voisi luulla aiheuttavan pölyn kertymistä koteloon, mutta tätä on ehkäisty sijoittama kone ergonimisesti korkean kaapin päälle.

Kotelon sisällä johdot on itse asissa tungettu aika siististi videokortin alle ja kiintolevyn päälle.Edit: kuvan url-korjattu
Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 7. lokakuuta, 2012 @ 17:06
zxlwill
zxlwill
No tuossahan tuo o. Hidden and Dangerous 1 ja Counterstrike 1.6 lanitettu juur 10fps. Most awesomeness. Hylky kulkee aina laneissa mukana. (Huom. vaihtuvat kirjoitukset rungossa)
Speksit:
850 Mhz Intel Celeron
256 Mb SDRAM
Radeon 9200SE
80 Gb Seagate & 80 Gb MaXtor
Windows XP toisella kovolla ja Ubuntu(LXDE) 10.04 toisella

Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 7. lokakuuta, 2012 @ 22:15

4Core1600Twins-P35 | Intel Core 2 Duo E8400 | 4Gb Kingston Valueram CL9 1333mhz | Club 3D Ati Radeon HD 4850 1Gb |Western Digital Black 500Gb | Windows 7 64-bit

jvph76
jvph76
"hotters" XDXD . Kikkelikone on ehdottomasti paras tähänastisista:)

FX-8150 ( OC 5.0Ghz 1.48v ) / GA-990FXA-UD3 / 8GB 1866MHz DDR3 / HD7950 3GB / 800W CM Silent Pro Gold / FD Define R3 / Corsair Force GT 120GB SSD / Corsair Hydro 100

Tomppa12
Tomppa12
Pitäs se varmaan osallistua niin ei sitten jälkeenpäin harmita. Itsellä on tämmönen vaatimaton "10 minuutin" kone, jota pidän oikeastaan vähän kauniinakin. :D Nimitys tulee siitä, että sen voi nopsasti kasata tarpeen tullen eli ei ole kuitenkaan missään ihan joka päiväisessä käytössä, vaikka viime kesänäkin oli puolet ajasta kasattuna kunnes purin laatikkoon.
Raudasta kerron sen verran, että nyt siinä on VIA C3, Intel 440BX-emossa, grafiikoista huolehtii ATI Rage IIc ja muistia on vaihtelevasti. Pöydällä on myös Pentium 2, joka käy emoon. Massamuistina 4 gigan CF ja CD-asema.


Muokkaus: https ei näköjään kelpaa IMG-tagiin.
Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 17. lokakuuta, 2012 @ 16:09
johtaja59
johtaja59


link
Surffikone on pääasiassa kuminauhalla kasassa, mutta käy ja kukkuu.
"hiirimatto" onkin sitten desing tuote :)
Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 19. lokakuuta, 2012 @ 12:47
Witshii
Witshii
a
Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 19. lokakuuta, 2012 @ 7:34

speksit: Ivy Bridge i5-3570K LGA1155, 3.8ghz,6MB, / AMD Radeon HD 7870 DirectCU II V2, 2GB GDDR5, / True Spirit 120 rev.A prosessoricooleri, / 1TB Caviar Green, 3.5", Sata3, IntelliPower, 64MB + 500gb 3.5 caviar green, / HyperX 2x4GB, DDR3 1600MHz, CL9, / MSI Z77A-G43 LGA1155, Intel Z77, DDR3, CrossFireX, ATX, / 600W, Strider Essential, ATX 2.3, 80 Plus.

groovekonna
groovekonna
vanha quad, paljon puhinaa ja potkureita


Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 17. lokakuuta, 2012 @ 18:51
Wimoweh
Wimoweh
Kotiserverini. Sisällä oleva kovalevy rikki. Pitäisi varmaan ottaa pois jossain vaiheessa.
Vaatii vielä vähän laittoa...Define R4 | Corsair HX850W | i7-4820K@4.5GHz | 16GB Corsair Vengeance@1866MHz | 2xM500 240GB(striped)+2xOCZ Vertex 4(striped) | Asus VG248Q | Das Keyboard Professional+G400 | 2xProlimatech Vortex 140mm, 2x Noctua NF-P14, 1x Scythe 140mm, 1x NoiseBlocker 140mm|

Vanhempien kone: kotelo m-ITX|SFX450W|AsRock H81I|i3-4130/wSilverstone low-cooler|8GB Kingston 1333MHZ 8-9-8-23|

joksak
joksak
Kisa on kyllä päättynyt 17.10. mutta voittajaa ei ole julistettu perjantaina vaikka niin piti olla.. jänskättää että tärvelinkö upean koteloni turhaan :D Tai hienommaksihan se meni noin..
Siggy
Siggy
Originally posted by joksak:
Kisa on kyllä päättynyt 17.10. mutta voittajaa ei ole julistettu perjantaina vaikka niin piti olla.. jänskättää että tärvelinkö upean koteloni turhaan :D Tai hienommaksihan se meni noin..
Pahoittelut, että julkistuksessa kestänyt. Tänään kerromme asiasta.

Matti Vähäkainu
Staff member

johtaja59
johtaja59
Ihan vaan sitä mietin milloin kerrotaan voittajat.
ep_
ep_
Originally posted by Siggy:
Originally posted by joksak:
Kisa on kyllä päättynyt 17.10. mutta voittajaa ei ole julistettu perjantaina vaikka niin piti olla.. jänskättää että tärvelinkö upean koteloni turhaan :D Tai hienommaksihan se meni noin..
Pahoittelut, että julkistuksessa kestänyt. Tänään kerromme asiasta.
Joo tuo "tänään" on mennyt jo 8 päivää sitten. Missä viipyvät tulokset?!

BSOD is a registered trademark of Microsoft Corporation | Windowsin lähdekoodi

joksak
joksak
Originally posted by ep_:
Originally posted by Siggy:
Originally posted by joksak:
Kisa on kyllä päättynyt 17.10. mutta voittajaa ei ole julistettu perjantaina vaikka niin piti olla.. jänskättää että tärvelinkö upean koteloni turhaan :D Tai hienommaksihan se meni noin..
Pahoittelut, että julkistuksessa kestänyt. Tänään kerromme asiasta.
Joo tuo "tänään" on mennyt jo 8 päivää sitten. Missä viipyvät tulokset?!
Tuollahan lukee:

"Kilpailuaikaa riittää aina keskiviikkoon 17. lokakuuta kello 23.59 asti. Voittajat ja voittaneet kuvat julkistetaan perjantaina 19. lokakuuta Tom's Hardware Suomen Facebook-sivulla. Voittajille ilmoitetaan lisäksi henkilökohtaisesti sähköpostin ja/tai Facebookin välityksellä. "

Pääpotti meni siis kaljalaatikolle ja kunniamaininnat omalle rumilukselle plus kikkelikoneelle : )
Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 30. lokakuuta, 2012 @ 23:09
ep_
ep_
Originally posted by joksak:
Originally posted by ep_:
Originally posted by Siggy:
Originally posted by joksak:
Kisa on kyllä päättynyt 17.10. mutta voittajaa ei ole julistettu perjantaina vaikka niin piti olla.. jänskättää että tärvelinkö upean koteloni turhaan :D Tai hienommaksihan se meni noin..
Pahoittelut, että julkistuksessa kestänyt. Tänään kerromme asiasta.
Joo tuo "tänään" on mennyt jo 8 päivää sitten. Missä viipyvät tulokset?!
Tuollahan lukee:

"Kilpailuaikaa riittää aina keskiviikkoon 17. lokakuuta kello 23.59 asti. Voittajat ja voittaneet kuvat julkistetaan perjantaina 19. lokakuuta Tom's Hardware Suomen Facebook-sivulla. Voittajille ilmoitetaan lisäksi henkilökohtaisesti sähköpostin ja/tai Facebookin välityksellä. "

Pääpotti meni siis kaljalaatikolle ja kunniamaininnat omalle rumilukselle plus kikkelikoneelle : )
Aah. Selvä. Facebookia kun en käytä, niin tämmöiset asiat menevät usein ohi.

BSOD is a registered trademark of Microsoft Corporation | Windowsin lähdekoodi

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Keskustelualue
uusi näyttö pelaamiseen 1 Tietokoneen näytöt
Windows 11 - Keskustelu 223 Windows -ongelmat
Biisiketju 5365 Vapaata keskustelua
Valokuidun saatavuus eri puolilla Suomea 20 Laajakaistaliittymät
Biisien lähetys linkkinä muille 8 Yleistä keskustelua digitaalisesta musiikista
Softa pitkän videon tekoon? 5 Yleistä keskustelua digitaalisesta videosta
Samsung vai ProCaster? 3 Televisiot
Topfield crc-1410ct 11 Keskustelua kaapeliverkon digibokseista
Synkronointivirhe 3 Android -keskustelu
Kannettava rakennustekniikan opiskelijalle 17 Uutta kannettavaa ostamassa
Näytä lisää viestejä