Nexus 7:n toimitukset alkavat Suomessa 15. lokakuuta

Kirjoittaja Teemu Laitila,

Nexus 7:n toimitukset alkavat Suomessa 15. lokakuuta
Asuksen ja Googlen yhteistyössä valmistama Nexus 7 -tabletin ennakkomyynti on alkanut ja laitteiden toimitukset alkavat 15. lokakuuta. Suomessa tulee myyntiin 16 gigatavun muistilla varustettu malli, jonka myyntihinta on 269 euroa.

Yhdysvalloissa Googlen tablettia voi tilata suoraan yhtiön omasta Play-kaupasta, mutta Suomessa jälleenmyntiä hoitavat elektroniikkakaupat sekä muut kauppaketjut. Ennakkotilauksia laitteesta ottavat vastaan Verkkokauppa.com, Expert, Anttila, Mustapörssi, Stockmann, Jimms, Kärkkäinen, Multitronic, Keskinen, Systema, Beesting, Laptech ja Anvia.

Nexus 7 on kerännyt positiivisia arvioita useissa arvosteluissa. Myös Tom's Hardware Suomi testasi laitteen tuoreeltaan. Arvostelun pääset lukemaan täältä.

Hardware.fi päivän diilit sähköpostiisi!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat aina tiedon, kun löydämme jonkin huikean tarjouksen nettiä selatessamme:

Kommentoi uutista