Huhu: Google suunnittelee 99 dollarin versiota Nexus 7 -tabletista

Kirjoittaja Teemu Laitila, | Kommentteja (1)

Huhu: Google suunnittelee 99 dollarin versiota Nexus 7 -tabletista
Googlen kerrotaan olevan aikeissa julkaista vain 99 dollarin hintainen versio Nexus 7 -tabletista. Lisäksi taiwanilainen Digitimes kertoo, että suunnitteilla on myös uusi 199 dollarin versio, mutta Digitimes ei osaa kertoa tarkemmin, miten parin sadan dollarin malli eroaisi nykyisestä Nexus 7:sta.

Hintaa on tarkoitus hilata alaspäin ainakin käyttämällä taiwanilaisen näyttövalmistajan HannStar Displayn TN-paneeleita nykyisten S-IPS-tekniikkaan perustuvien paneeleiden sijaan. Ilmeisesti näyttö muodostaa suuren osan nykyisen Nexus-tabletin hinnasta, sillä se on todettu erittäin laadukkaaksi useissa testeissä.

Digitimesin perinteisten "teollisuuslähteiden" mukaan molemmat uudet Nexus-mallit saapuisivat markkinoille vielä tämän vuoden puolella. Googlen tarkoituksena on ilmeisesti varmistua kilpailukyvystään, jos Apple julkistaa odotetun 7,85 tuuman kokoisen iPad-mallin loppuvuodesta.


Nexus-tablettien valmistaja Asustek on kiistänyt Digitimesin tiedot ja sivuston teollisuuslähteiden luotettavuus on vaihdellut melkoisesti, joten ennätys halpaan Nexus-tablettiin kannattaa suhtautua vielä varauksella. Tom's Hardware Suomi työstää parhaillaan pidempää arvostelua nykyisestä Nexus 7 -tabletista ja ensimmäisten kokemusten perusteella laite on äärimmäisen laadukas hintaisekseen. Hinnoissa saattaa siis olla laskuvaraa, vaikka laatu tulee väistämättä kärsimään.

Hardware.fi päivän diilit sähköpostiisi!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat aina tiedon, kun löydämme jonkin huikean tarjouksen nettiä selatessamme:

1 kommentti

JoniS
JoniS
tälläinen kun saataisi suomeen ~100e hintalapulla niin menisi takuulla ostoon, ei tarvitsisi tihrustaa puhelimen näytöltä onko jotain mielenkiintoista uutista ja mennä sen jälkeen laittamaan konetta päälle. ja isompaa puhelinta en voisi yhdellä kädellä käyttää joten sekin on pois luettu vaihtoehto.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Keskustelualue
Videoketju 396 Vapaata keskustelua
i5 9600K | Gigabyte Z390 UD | 32GB DDR4-2666 | 970 EVO Plus SSD 1T Äänekoski 1 Myydään
Biisiketju 4933 Vapaata keskustelua
Deskjet 500 ajuri win 7 9 avast! - Tuki ja keskustelu
YLE Areena ongelma 78 Televisiot
Windows 11 - Keskustelu 85 Windows -ongelmat
defender 2 Yleistä keskustelua P2P-ohjelmista
Forza Horizon 4 ongelma 1 PC:n pelit
Windows 10 - Keskustelu 1223 Windows -ongelmat
hot spot ongelma pc:n kanssa 2 PC:n rautaan liittyvä keskustelu
Näytä lisää viestejä