Huhu: Google suunnittelee 99 dollarin versiota Nexus 7 -tabletista

Kirjoittaja Teemu Laitila, | Kommentteja (1)

Huhu: Google suunnittelee 99 dollarin versiota Nexus 7 -tabletista
Googlen kerrotaan olevan aikeissa julkaista vain 99 dollarin hintainen versio Nexus 7 -tabletista. Lisäksi taiwanilainen Digitimes kertoo, että suunnitteilla on myös uusi 199 dollarin versio, mutta Digitimes ei osaa kertoa tarkemmin, miten parin sadan dollarin malli eroaisi nykyisestä Nexus 7:sta.

Hintaa on tarkoitus hilata alaspäin ainakin käyttämällä taiwanilaisen näyttövalmistajan HannStar Displayn TN-paneeleita nykyisten S-IPS-tekniikkaan perustuvien paneeleiden sijaan. Ilmeisesti näyttö muodostaa suuren osan nykyisen Nexus-tabletin hinnasta, sillä se on todettu erittäin laadukkaaksi useissa testeissä.

Digitimesin perinteisten "teollisuuslähteiden" mukaan molemmat uudet Nexus-mallit saapuisivat markkinoille vielä tämän vuoden puolella. Googlen tarkoituksena on ilmeisesti varmistua kilpailukyvystään, jos Apple julkistaa odotetun 7,85 tuuman kokoisen iPad-mallin loppuvuodesta.


Nexus-tablettien valmistaja Asustek on kiistänyt Digitimesin tiedot ja sivuston teollisuuslähteiden luotettavuus on vaihdellut melkoisesti, joten ennätys halpaan Nexus-tablettiin kannattaa suhtautua vielä varauksella. Tom's Hardware Suomi työstää parhaillaan pidempää arvostelua nykyisestä Nexus 7 -tabletista ja ensimmäisten kokemusten perusteella laite on äärimmäisen laadukas hintaisekseen. Hinnoissa saattaa siis olla laskuvaraa, vaikka laatu tulee väistämättä kärsimään.

Hardware.fi päivän diilit sähköpostiisi!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat aina tiedon, kun löydämme jonkin huikean tarjouksen nettiä selatessamme:

1 kommentti

JoniS
JoniS
tälläinen kun saataisi suomeen ~100e hintalapulla niin menisi takuulla ostoon, ei tarvitsisi tihrustaa puhelimen näytöltä onko jotain mielenkiintoista uutista ja mennä sen jälkeen laittamaan konetta päälle. ja isompaa puhelinta en voisi yhdellä kädellä käyttää joten sekin on pois luettu vaihtoehto.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Keskustelualue
Latausjohto irti vai ei? 10 Kannettavat tietokoneet
Windows 11 - Keskustelu 1 Windows -ongelmat
Biisiketju 4701 Vapaata keskustelua
Windows 10 - Keskustelu 1206 Windows -ongelmat
Audacity, äänen parantaminen. 2 Ajuri- ja softaongelmat
Saako n. 700 eurolla kevyeen pelaamiseen soveltuvaa läppäriä? 7 Uutta kannettavaa ostamassa
Perseilyketju. 2169 Vapaata keskustelua
Pelejä ilmaiseksi 51 PC:n pelit
Windows ohjelmat käy hitaalla/ ei toimi 18 Windows -ongelmat
Television ja läppärin yhdistäminen 8 Televisiot
Näytä lisää viestejä