HP päivitti läppäritarjontaa kolmella kevyellä Windows 8 -mallilla

Kirjoittaja Teemu Laitila,

HP päivitti läppäritarjontaa kolmella kevyellä Windows 8 -mallilla
HP päivitti läppäritarjontaa kolmella kevyellä Windows 8 -mallilla

Vaikka monen mielestä kannettavat tietokoneet ovat menneen talven lumia ja nykyään eletään jo PC-koneiden jälkeistä aikakautta, HP uskoo kannettaville löytyvän ostajia. Yhtiö on tänään julkaissut kolme uutta kannettavaa, joista mikään ei yllä Intelin tiukkoihin Ultrabook-kriteereihin, mutta joissa on kuitenkin panostettu virtaviivaiseen muotoiluun.

Uutuuksien kalleimmasta päästä on HP Envy m4, joka on 14 tuuman versio keväällä julkaistusta Envy m6 -mallista. Näytön resoluutio on keskiverto 1366x768. Tarjolle tulee Intelin Core i3 -tai i5-prosessori, enintään 8 GB muistia, enintään teratavun kiintolevy, johon on mahdollista liittää välimuistina toimiva SSD-asema.

Lisäominaisuuksien puolesta Envy m4 sisältää HP:n tiputuksissa tiedot pelastavan ProtectSmart-tekniikan, CoolSense-tekniikka säätää tuulettimien nopeuden optimaaliseksi sekä SimplePass sormenjälkitunnistuksen. Kotikäyttäjiä houkutellaan puolestaan Beats Audio -äänentoistolla. Engadetin mukaan Envy m4 on hinnoiteltu 900 dollariin eli halvemman hintaluokan Ultrabookien tasolle.


Uuden Envy-sarjalaisen lisäksi HP julkisti kaksi Sleekbook-mallia, mikä tarkoittaa ohuehkoa kannettavaa, joka ei kuitenkaan ole virallisesti Ultrabook. Pavillion SleekBook 14 ja 15 on hinnoiteltu 500 ja 560 dollariin, mikä tekee niistä huomattavasti Ultrabook-nimityksen saaneita malleja halvempia. SleekBookeista pienempi perustuu AMD:n prosessoriin ja isompi sisältää Intelin Ivy Bridge -prosessorin. Tiedot kannettavista ovat vielä vähäiset eikä HP esimerkiksi kerro tarkemmin näyttöjen resoluutiosta. Tallennustilaa on molemmissa tarjolla enintään teratavu ja 15 tuuman malli sisältää erillisen numeronäppäimistön. SleekBookin voi varustaa myös erillisellä Nvidian näytönohjaimella, jonka mallista ei kuitenkaan ole tarkempaa tietoa.

Myös SleekBookeista löytyy HP:n ProtectSmart- ja CoolSense-tekniikka ja lisäksi mukaan on laitettu Dolby Advanced Audio äänentoistosta huolehtimaan.

Kaikki nyt julkaistut mallit saapuvat markkinoille lokakuun 26. päivä, joka on myös uuden Windows 8 -käyttöjärjestelmän virallinen lanseerauspäivä.

Hardware.fi päivän diilit sähköpostiisi!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat aina tiedon, kun löydämme jonkin huikean tarjouksen nettiä selatessamme:

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Keskustelualue
Hardware.fi: "Virallinen" halpa peli-PC -paketti 24 Uutta tietokonetta ostamassa
Biisiketju 4540 Vapaata keskustelua
Emolevyn ja prossun vaihto 1 PC:n rautaan liittyvä keskustelu
Windows 10 - Keskustelu 1181 Windows -ongelmat
Vaihto hdd 2T =>ssd 1T vai ssd2T 3 PC:n rautaan liittyvä keskustelu
Näytönohjainten saatavuus mailmalla ? 2 Näytönohjaimet - Apua, kokemuksia ja vinkkejä
Ongelmia Sonyn puhelimen kanssa. 2 Android -keskustelu
Hyvät tarjoukset-ketju 1091 PC:n rautaan liittyvä keskustelu
Editointiin konetta alle 1500e budjetilla 1 Uutta tietokonetta ostamassa
AMD - Nvidia - Intel uudet komponentit 1077 PC:n rautaan liittyvä keskustelu
Näytä lisää viestejä