Ensikatsauksessa Asus Tranformer Pad Infinity

Kirjoittaja Matti Vähäkainu, | Kommentteja (1)

Ensikatsauksessa Asus Tranformer Pad Infinity
Asuksen uusin tablettitulokas on Transformer-sarjan lippulaiva, joka kantaa nimeä Transformer Pad Infinity. Heinäkuussa myynnin aloittanut tabletti saapui Tom's Hardwaren testiin.

Infinityn suurin uudistus on Android 4.0-tableteihin tuotu Full HD -resoluutio. Muutokset Transformer Prime -mallista eivät ole järisyttäviä, joten päivittämistä edeltävästä Transformer-tabletista on vaikeaa perustella. Korkeaa resoluutiota haluavalle Infinity on tosin uusimman iPadin lisäksi ainoita vaihtoehtoja.

Tabletin hinta oon noin 600 euroa ilman näppäimistötelakkaa, joka asettaa korkeat odotukset. Korkean hinnan perusteluna voidaan käyttää ainoastaan korkean resoluution IPS-paneelia, sillä samaan hintaan saa Transformer Primen lisäksi myös noin 150 euron hintaisen näppäimistötelakan. Näytön lisäksi merkittäviin uudistuksiin kuuluvat vain hieman korkeamman kellotajuuden suoritin sekä toimiva GPS-paikannus.


Nähtäväksi jää kuinka laite suoriutuu ja vastaa laitekategorian sisällä kasvaneeseen, entistä kovempaan kilpailuun. Tulemme koostamaan laitteesta lähitulevaisuudessa kattavan artikkelin, jossa vertailua tehdään muun muassa Nexus 7:n ja iPadin kanssa.

Hardware.fi päivän diilit sähköpostiisi!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat aina tiedon, kun löydämme jonkin huikean tarjouksen nettiä selatessamme:

1 kommentti

jorgga
jorgga
On se hyvä, että nyt tulee jo ensikatsaus tästäkin laitteesta. Omanihan hankin heti kun oli verkkokaupassa varastossa 13.7. Omana kommenttina voin sanoa, että näyttö on uskomattoman tarkka, leffat pyörii loistavasti ja näppiksen kanssa kirjoittaminen on oikein sujuvaa ja mukavaa.

Miinuspuolta tulee lähinnä androidista ja sovelluksista joista harva tukee näppistä tai hiirtä kuten pc-tietokoneet. Tämä on ihan ymmärrettävää kuitenkin kun harvassa android-laitteessa on käytössä tavallinen hiiri. Jotkut sovellukset kuitenkin ymmärtävät kun kursori liikkuu ruudulla niin sillä voi tehdä jotain. Mutta esimerkiksi critical strikessä tai minecraft PE:ssä ei kursorista ole mitään hyötyä, kameraa liikuttaakseen pitää painaa nappi pohjaan. (critical strikessä ei hiiri tainnut toimia ollenkaan)

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Keskustelualue
node.js prosessi (win8) ja monistuva Crwindowsclientservice.exe, onko virus ja mitä teen? 8 Virukset ja haittaohjelmat
Konepaketti toimistokäyttöön, 600€ 2 Uutta tietokonetta ostamassa
Hyvät tarjoukset-ketju 1083 PC:n rautaan liittyvä keskustelu
Perseilyketju. 2133 Vapaata keskustelua
Biisiketju 4483 Vapaata keskustelua
FinVip tili 75 Yleistä keskustelua P2P-ohjelmista
Data Talli 12 Yleistä keskustelua P2P-ohjelmista
Voiko häirikköviestejä estää? 10 Android -keskustelu
Pelejä ilmaiseksi 36 PC:n pelit
Videoketju 348 Vapaata keskustelua
Näytä lisää viestejä