AMD:n ja OCZ:n kihot karkuteille

Kirjoittaja Janne Häyrynen,

AMD:n ja OCZ:n kihot karkuteille
AMD:n talousjohtaja Thomas Seifert, sekä OCZ:n perustaja ja toimitusjohtaja Ryan Petersen ovat päättäneet jättää yritykset.

Mahdollisia syitä OCZ:n tapauksessa ovat odotettua huonommat taloustulokset ja Seagaten ja Micronin toteutumatta jääneet OCZ-ostoaikeet. Petersen on jättänyt yhtiön hyvissä väleissä, ja hän on ylpeä yrityksestä, josta on tullut pienestä kehitys- ja tuotantotalosta solid state tallennusratkaisuiden markkinajohtaja. Petersenin kenkiin OCZ:lla väliaikaisesti astuu markkinointijohtaja Alex Mei, kunnes pysyvä korvaaja löytyy.

Vain viikkoja AMD:n Steamroller prosessoriuudistuksen julkistuksesta, yhtiö ilmoitti markkinointijohtajansa, Thomas Seifertin erosta. AMD:n viralliset tiedot kertovat, etteivät syynä olleet taloudelliset tekijät. Seifert on työskennellyt AMD:llä kolme vuotta, ja toiminut eräänlaisena myrskynvartijana yrityksen kamppaillessa menestyäkseen viime vuosina. AMD pitää hallussaan noin 20 prosenttia suoritinmarkkinoista, jota vahvistaakseen vuonna 2006 se hankki ATI Technologiesin. Ilmoituksen seurauksena AMD:n osake laski myöhäiskaupassa jopa 12 prosenttia. Väliaikaiseksi seuraajaksi asettuu Devinder Kumar, on työskennellyt talous- ja puolijohdeasiantuntijana AMD:llä 28 vuotta.

Hardware.fi päivän diilit sähköpostiisi!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat aina tiedon, kun löydämme jonkin huikean tarjouksen nettiä selatessamme:

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Keskustelualue
Biisiketju 4486 Vapaata keskustelua
Videoketju 349 Vapaata keskustelua
selaimen jatkuvat evästeiden ilmoitukset 5 Vapaata keskustelua
Uusi setuppi ei postaa 5 PC:n rautaan liittyvä keskustelu
Perseilyketju. 2133 Vapaata keskustelua
node.js prosessi (win8) ja monistuva Crwindowsclientservice.exe, onko virus ja mitä teen? 8 Virukset ja haittaohjelmat
Konepaketti toimistokäyttöön, 600€ 2 Uutta tietokonetta ostamassa
Hyvät tarjoukset-ketju 1083 PC:n rautaan liittyvä keskustelu
FinVip tili 75 Yleistä keskustelua P2P-ohjelmista
Data Talli 12 Yleistä keskustelua P2P-ohjelmista
Näytä lisää viestejä