AMD:n ja OCZ:n kihot karkuteille

Kirjoittaja Janne Häyrynen,

AMD:n ja OCZ:n kihot karkuteille
AMD:n talousjohtaja Thomas Seifert, sekä OCZ:n perustaja ja toimitusjohtaja Ryan Petersen ovat päättäneet jättää yritykset.

Mahdollisia syitä OCZ:n tapauksessa ovat odotettua huonommat taloustulokset ja Seagaten ja Micronin toteutumatta jääneet OCZ-ostoaikeet. Petersen on jättänyt yhtiön hyvissä väleissä, ja hän on ylpeä yrityksestä, josta on tullut pienestä kehitys- ja tuotantotalosta solid state tallennusratkaisuiden markkinajohtaja. Petersenin kenkiin OCZ:lla väliaikaisesti astuu markkinointijohtaja Alex Mei, kunnes pysyvä korvaaja löytyy.

Vain viikkoja AMD:n Steamroller prosessoriuudistuksen julkistuksesta, yhtiö ilmoitti markkinointijohtajansa, Thomas Seifertin erosta. AMD:n viralliset tiedot kertovat, etteivät syynä olleet taloudelliset tekijät. Seifert on työskennellyt AMD:llä kolme vuotta, ja toiminut eräänlaisena myrskynvartijana yrityksen kamppaillessa menestyäkseen viime vuosina. AMD pitää hallussaan noin 20 prosenttia suoritinmarkkinoista, jota vahvistaakseen vuonna 2006 se hankki ATI Technologiesin. Ilmoituksen seurauksena AMD:n osake laski myöhäiskaupassa jopa 12 prosenttia. Väliaikaiseksi seuraajaksi asettuu Devinder Kumar, on työskennellyt talous- ja puolijohdeasiantuntijana AMD:llä 28 vuotta.

Hardware.fi päivän diilit sähköpostiisi!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat aina tiedon, kun löydämme jonkin huikean tarjouksen nettiä selatessamme:

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Keskustelualue
i5 9600K | Gigabyte Z390 UD | 32GB DDR4-2666 | 970 EVO Plus SSD 1T Äänekoski 2 Myydään
Videoketju 396 Vapaata keskustelua
Biisiketju 4933 Vapaata keskustelua
Deskjet 500 ajuri win 7 9 avast! - Tuki ja keskustelu
YLE Areena ongelma 78 Televisiot
Windows 11 - Keskustelu 85 Windows -ongelmat
defender 2 Yleistä keskustelua P2P-ohjelmista
Forza Horizon 4 ongelma 1 PC:n pelit
Windows 10 - Keskustelu 1223 Windows -ongelmat
hot spot ongelma pc:n kanssa 2 PC:n rautaan liittyvä keskustelu
Näytä lisää viestejä