Windows 8:n julkaisutilaisuus pidetään New Yorkissa lokakuun 25. päivä

Kirjoittaja Manu Pitkänen,

Windows 8:n julkaisutilaisuus pidetään New Yorkissa lokakuun 25. päivä
Lokakuun 25. päivä on se päivä, jolloin Microsoftin uusittu ohjelmistostrategia lähtee käyntiin. Tuona päivänä yhtiö nimittäin pitää Windows 8:n julkaisutapahtuman New Yorkissa. Käyttöjärjestelmä tulee myyntiin heti seuraavana päivänä, eli 26. lokakuuta.

Julkaisutilaisuuden ajankohta ja paikka selvisivät Microsoftin median edustajille lähettämistä kutsuista. Yhtiö käyttänee toimittajien läsnäoloa hyväksi Surface RT -laitteen promoamiseen. Intelin prosessorilla varustettu Surface Pro -malli tulee myyntiin muutama kuukausi myöhemmin.

Onko sinulla kysymyksiä tai vinkkejä Windows 8:aan liittyen? Kirjoita niistä foorumille.

Hardware.fi päivän diilit sähköpostiisi!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat aina tiedon, kun löydämme jonkin huikean tarjouksen nettiä selatessamme:

Kommentoi uutista