AfterDawn logo

Nvidia julkaisi GeForce 306.23 -ajurit WHQL-leimalla

Teemu Laitila Teemu Laitila
3 kommenttia

Eilisten GeForce GTX 650 - ja 660-julkaisujen mukana saapuivat myös uudet WHQL-sertifioidut GeForce-ajurit. Lisäksi ajurit tuovat virallisen tuen jo viime kuussa julkaistulle GeForce GTX 660 Ti -ohjaimelle.

Julkaisutiedoissa mainitaan myös, että nyt julkaistut ajurit ovat viimeiset, joissa tuetaan vanhempia GeForce 6 - ja 7-sarjan ohjaimia. Seuraavan julkaisun myötä vanhempien ohjainten tuki siirtyy legacy-ajureihin.

Ajurit tuovat mukanaan perinteisiä suorituskykyparannuksia useampiin peleihin, joista merkittävimpänä jopa 60 prosentin parannus Total War: Shogun -peliin GeForce GTX 680 -ohjaimella. Sama ohjain hyötyy 10 - 18 prosentin verran esimerkiksi S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat -pelissä, Dragon Age II -pelissä sekä Batman: Arkham City -pelissä. Myös erityisesti GeForce GTX 560 hyötyy ajureista osassa peleistä. Pienempiä parannuksia on luvassa kaikille GeForce 400, 500 ja 600 sarjojen ohjaimille.

Tulevia pelejä ajatellen ajuripäivitys varmistaa yhteensopivuuden Borderlands 2 -pelin kanssa sekä World of Warcraft -lisäosan Mists of Pandarian kanssa.


Tarkempiin julkaisutietoihin ja korjauksiin voi tutustua Nvidian sivuilla. Ajurit voi ladata esimerkiksi download.fi-palvelusta:
Windows 7 & 8 / Vista 64-bit
Windows 7 & 8 / Vista 32-bit
Windows XP 64-bit
Windows XP 32-bit

3 KOMMENTTIA

Janzor1/3

Ei edes linkkiä Nvidian sivuille että näkisi ne muutokset ihan oikeasti eikä vain hardwaren referoimana? Hohhoijaa mitä töhöilyä toimittajalta.

RekookeR2/3

Mäkin olisin kaivannut sitä linkkiä, jotta näkisi muutokset.

squi3/3

No niin nyt se linkki löytyy, hyvä että huomautetaan :) Kyllähän se oli jo alunperin tuohon tarkoitus lisätä, mutta aina ei onnistu.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT