Intel lupaa puheohjausta tuleviin ultrabook-kannettaviin

Kirjoittaja Manu Pitkänen,

Intel lupaa puheohjausta tuleviin ultrabook-kannettaviin
Sirujätti Intel aikoo lisätä tuleviin ultrabook-kannettaviin puheohjauksen. Ominaisuuden tekniikasta vastaa Nuance (Dragon-ohjelmisto).

IDF:ssä esitellyn demon perusteella Dragon selviää hankalistakin tilanteista mallikkaasti. Esityksessä Intelin edustaja haki puheen avulla Amazon-verkkokaupasta aurinkolaseja ja saneli twiitin. Esityksessä ilmi tuotujen tietojen mukaan valmista pitäisi olla ensi vuoden alkuun mennessä.

Periaatteessa kyse on samanlaisesta toiminnosta kuin Googlen Voice Search tai Applen Siri.

Intelin ja Nuancen välinen yhteistyö julkistettiin jo tämän vuoden alussa, mutta mitään konkreettista ei ole sen jälkeen kuulunut. Suunnitelmiin on matkan varrella tullut pieniä aikataulumuutoksiakin, sillä ensimmäiset puheohjausta tukevien ultrabookien piti tulla markkinoille tämän vuoden aikana.

Hardware.fi päivän diilit sähköpostiisi!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat aina tiedon, kun löydämme jonkin huikean tarjouksen nettiä selatessamme:

Kommentoi uutista