HP julkaisi 12 mm paksuisen All-in-one-koneen

Kirjoittaja Teemu Laitila, | Kommentteja (2)

HP julkaisi 12 mm paksuisen All-in-one-koneen
HP lähtee Windows 8 -työpöytien kisaan tuomalla markkinoille yhtiön premium-luokan Spectre-sarjaan perustuvan All-in-one-työpöydän. Spectre One ei kuitenkaan sisällä monien Windows 8 -järjestelmälle suunniteltujen laitteiden tapaan kosketusnäyttöä, vaan mukana toimitetaan erillinen tasohiiri, joka mahdollistaa järjestelmässä laajasti käytetyt kosketuseleet.

HP:n mukaan syynä kosketusnäytön puuttumiselle on sen mukanaan tuoma lisäpaksuus, joka olisi kasvattanut 11,5 mm paksuista laitetta lähes puolella. Kosketusnäytön korvaaminen tasohiirellä ei välttämättä ole huono ratkaisu 23,6 tuuman kokoisessa laitteessa, varsinkin kun laitetta testanneen The Vergen mukaan tasohiiri itse asiassa toimii kuten pitääkin.


Spectre One -mallit perustuvat Intelin Ivy Bridge -prosessoreihin ja grafiikan toistosta vastaa Nvidian tarkemmin määrittelemätön näytönohjain 1 Gt muistilla. All-in-one-koneiden tapaan Spectre One säästelee liitännöissä, joita on tarjolla kaksi USB 2.0 -porttia, kaksi USB 3.0 -porttia, HDMI-sisääntulo sekä Ethernet-liitänt ja WiFi. Laitteesta ei löydy optista asemaa.


Laitteesta löytyy hieman yllättäen myös NFC-tuki, jonka avulla voidaan esimerkiksi kirjautua sisään Windowsiin NFC-tuellisen puhelimen avulla tai toistaa puhelimesta musiikkia tai videota.

Spectre-sarja kuuluu HP:n malliston Premium-tarjontaan ja Spectre One -kokoonpanojen hintakin on sen mukainen halvimpien mallien lähtöhinnan ollessa 1299 dollaria.

Hardware.fi päivän diilit sähköpostiisi!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat aina tiedon, kun löydämme jonkin huikean tarjouksen nettiä selatessamme:

2 kommenttia

TemeTee
TemeTee
Wau, HP kyllä taitaa muotoilun! Kilpailijat ovat kyllä vuosia jäljessä tästä innovatiivisesta ja edelläkäyvästä muotoilusta. Ostoon menee! Eiku...
Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 10. syyskuuta, 2012 @ 18:35
capuzino
capuzino
Jotenkin näppäimistö ja tasohiiri tuo enemminkin mieleen pyöristetyt, Applen vastaavat. Kyllä, niitä design vaihtoehtoja on muitakin kuin vain tuo. Musta reunus on kovin ymmärrettävä näytössä, vaikka mieleen sitä myöten tulee vanha 24" Apple Display, ja vastaten usb sijoittelua myöten tuosta näytön/koneen jalasta tulee mieleen Macbook Air. Tyylikäs, mutta liikaa yhtäläisyyksiä, Logitech on näppäimistöjen ja hiirien Nokia, Lenovo taas tietokoneiden; erottuvat joukosta selvästi.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Keskustelualue
Biisiketju 4650 Vapaata keskustelua
Puhelinvertailun arvostelut ei näy 2 Palautetta ylläpidolle
Ryzen 5950X ja muistit 5 PC:n rautaan liittyvä keskustelu
Hyvät tarjoukset-ketju 1097 PC:n rautaan liittyvä keskustelu
Doom 3 Mod pelaajan askeleen äänet 3 PC:n pelit
Upotettu video pysähtyy kesken toiston 7 Ajuri- ja softaongelmat
Acronis ture image oem 32 Ajuri- ja softaongelmat
Mikä hinta Hp envylle 5 Vapaata keskustelua
DNA kaapeli ongelma 35 Laajakaistaliittymät
Pelikone 1200€ 4 Uutta tietokonetta ostamassa
Näytä lisää viestejä